Konumun Başlığında Dediğim Gibi Kendime Oyun Bilgisayarı Toparlıyorum. Bütcem 3000-3500 Tl Di Bunu Düşündüm Sizlerden de Böyle Düşünce Alırsam En Yakın Zamanda Alıp Toparlıcam... Parçalara Gecelim.
Her şeyi İle Baştan Oyun Bilgisayarı Toparlamak Amacım 3.972 Tl Tutuyor Bunların Hepsi. Bu Fiyata Daha Güzelini Yaparsın Diyen Olursa Dinlerim. Oc Acıcam Amacım Oyun Belirttim Gibi Güzel Ve Güçle Performans Almak İstiyorum. Şimdiden Yorum Yapacak Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.
Nvidia mı istiyorsun? O zaman sistemini kendin dizebilirsin. Sana, Nvidia'nın GTX780 modelinden kat kat daha iyi olan R9 290 önerelim, sen Nvidia fanboyluğu yap ve GTX780 seç. Buyur, istediğini seçebilirsin.
Not: O bütçeye göre sisteme istediğin Corsair 400R çok saçma. Ayrıca GTX780 seçme isteğin de cabası. Benim önerdiğim sistemde yapacaksan sadece işlemciyi i5-4690K seç. Anakartı Z97-Gaming 5 seçebilirsin.
@Silinen üye Şimdi beni yanlış anlamanı istemiyorum. Bunlarda %3luk hata payı varya AMD de o hata başıma geldi cok cektim töbe edersin ya o tarz bişey deyim R9 290 tamam güzel ama sorun yaşar mıyım terehtutu var. Yüzüm hiç gülmedi AMD de ama bukadar tavsiye ediyorsan alırım. anakartın link'ini atarmısın rica etsem.
Yahu AMD'nin 200-300TL'lik ürünü ile 1200TL'lik ürününde aynı hatayı mı alacağını düşünüyorsun? AMD markasına karşı böyle olumsuz konuşursan zaten hiçbir zaman yüzün gülmez. R9 290 al, rahat et.