3500 TL sistem tavsiyesi

Toparladığım Bilgisayar Nasıl ?

• Oy verenlerin toplamı
    15
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ssd çıkarılıp r9 290 vapor-x alırsa daha iyi olur ilerde ssd alıp eklettirebilir yani.

Soğutucuyu değiştirdim. Ekran kartı hangisi daha iyise onu alabilirim sorun olmaz aralarında 128tl var R9 290 VAPOR-x ekledim.
472 tl fazla oldu ama artık yapacak birşeyim yok.

Bende sistem tavsiyesi isteyecektim de arkadaş nvdia istediği halde amd seçmediği için salak muamelesi yapan insanlar tavsiye veriyorsa kalsın istemiyor hala zorluyorlar ilginç valla.

@Emirhan Tapan, "salak muamelesi" yapan kim sorabilir miyim? Biz o bütçeye uygun olarak en üst seviye performans verecek sistem hazırlamaya uğraşıyoruz ve kriterlere bakmıyoruz bile. Ekran kartında "Nvidia olsun" diye bir kriter mi olur ya? Biz o bütçeye en iyi performansı verebilecek ekran kartını seçiyoruz, çıkan seçenek AMD oluyor diye ondan vaz mı geçelim? Lütfen yorum yaparken ilk önce düşünün, boşa mesaj atmayın.

Unutmayın, biz size "en iyi" performansı verecek ekran kartlarını bulmaya uğraşıyoruz ve doğru seçimler yapıyoruz. Bu arkadaşın sistemine GTX780 koyabilirdik fakat beyninizdeki "Nvidia fanboyluğunu" kaldırmak için ondan daha iyi olan AMD ekran kartı olan R9 290 tercih ediyoruz.

Ekleme yapayım, bir yanda da haklısınız. R9 290 Tri-X O.C 1150TL iken, GTX780 1378TL gibi bir fiyata satılıyor. "Benim param bol, ekran kartına 230TL daha fazla para verip, daha düşük performans isterim. Ne de olsa Nvidia ekran kartı alacağım." diyorsan, buyur al.

Nvdia fanboyları pc toplayamaz mı istemiyor adam nvdia kalitesine güveniyor niye bu kadar takıyorsunuz ki nvdia kart koysanız alternatif olarak saygı çercevesinde samimi şekilde belirteseniz ne olur ? Evet nvdia olsun diye bir kriter olabilir marka sonuçta bu.

Yahu ben Nvidia almayın demiyorum ki, mesajımı nasıl anlıyorsunuz siz? Adam Nvidia kalitesine güveniyor diye R9 290'dan daha az performans veren ve 230TL pahalı olan bir ekran kartını mı alsın istiyorsunuz? Kusura bakmayın fakat bu düşünceniz sadece size para israfı olarak döner. Ben diğerlerinden daha pahalı olan ve daha az performans veren ekran kartlarını hiçbir zaman sistemime koymam. Hele ki "Nvidia olsun." mesajını ekleyen arkadaşları gördüğümde.

Ne Nvidia'mış arkadaş ya. Ağır render programları kullanmadıktan sonra Nvidia'nın bir artısı falan yok. R9 290 + SSD ekleyebilirken neden GTX 780?

Bu mesajlardan sonra sizlerden tek bir isteğim var. "Nvidia sürekli sürücü yayınlıyor, süper yazılımları var. AMD hiç sürücü yayınlamıyor." dememeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…