3500 TL Sistem Toplama Tavsiyesi

Bilgisayar toplamayı düşünüyorum. 3500 TL sınır var. (200-300TL geçebilir. 4000'e kadar götürebilirsiniz). Donanim arşivinin topladığı V4'ü almayı planlıyorum. Ryzen 5 1600 yerine Ryzen 5 2600 yapacaktim. Ama yakin zamanda v3.5 çıktı. Bu bilgisayarın işletim sistemini Ryzen 5 2600 le degistirsem, 2 tane 8 GB RAM taksam, fan taksam, SSD sorun cikarir diyorlar, onu degistirsem. Sizce hangisi mantıklı olur? Bana v3.5 gibi geliyor. Başka önerdiğiniz 3500 civarı PC varsa da yazar mısınız?

İncehesap

İşlemci
Intel Core i3-9100F 3.60GHz 6MB Soket 1151 İşlemci (Fanlı)

Anakart
Msi H310M PRO-VD Plus Intel H310 Soket 1151 DDR4 2666MHz mATX

Ram
Apacer Panther 8GB DDR4 2400Mhz CL16 (1x8GB) Black-Gold Gaming

Ekran kartı
Zotac ZT-P10620C-10M GTX1060 Amp 6GB GDDR5X 192 Bit Gaming

SSD disk
Apacer Panther AS340 240GB 550/520 MB/s 2.5

Kasa
Cooler Master MasterBox MB511 MCB-B511D-KANN-STU ATX

Kasa güç kaynağı
Thermaltake PS-SPR-0500NHSAWE-1 Smart RGB 500W Power Supply

Toplam: 3.943,62 TL

Kasayı Dark N10 PRO ile değiştirip alın, bu fiyata alabileceğiniz en iyi PC.
Bu PC bencede daha mantıklı fakat kasayı neden değiştirmemi tavsiye ettin? Bir de başka yükselebileceğim parça varmı çünkü ben bu PC'yi çok uzun zaman değiştirmeyeceğim.

Kasadan ziyade 1 adet daha 8 GB ram takviyesi yaparsan 1080p istediğin oyunu oynarsın.
Bende çok fazla hazır sistem önermiyorum ama gerçekten ekran kartı ve işlemci olarak güzel set yapılmış.

Kurulum ve test hizmeti + 8GB 3000mhz ram eklediğinde 360 TL daha artar 3360 TL de gayet makul fiyat.

Kasadan ziyade 1 adet daha 8 GB ram takviyesi yaparsan 1080p istediğin oyunu oynarsın.
Bende çok fazla hazır sistem önermiyorum ama gerçekten ekran kartı ve işlemci olarak güzel set yapılmış.

Kurulum ve test hizmeti + 8GB 3000mhz ram eklediğinde 360 TL daha artar 3360 TL de gayet makul fiyat.
Peki bir sorum daha var. Bu parayla Vatan gibi bir yerden ne alabilirim. Babam güvenemiyor bu siteye. İtopyaya falanda güvenmedi v3.5' ten oyüzden vazgeçtik. Vatandan alcam diye tutturdu bir bilgin varmi vatandaki toplama PCler hakkında?

Peki bir sorum daha var. Bu parayla Vatan gibi bir yerden ne alabilirim. Babam güvenemiyor bu siteye. İtopyaya falanda güvenmedi v3.5' ten oyüzden vazgeçtik. Vatandan alcam diye tutturdu bir bilgin varmi vatandaki toplama PCler hakkında?

Ortalama aynı performans diyebiliriz. RAM 8GB daha düşük 600 TL fazla babana artılarını eksilerini iyi anlatman lazım.

Şahsen teknobiyotikten 4 5 kere alışverişim oldu ve sorun yaşamadım. Hatta bir keresinde fan kit almıştım 11 ay sonra kontrolcü değiştirmişler talep ettiğimde ücretsiz olarak gönderdiler.

Ortalama aynı performans diyebiliriz. RAM 8GB daha düşük 600 TL fazla babana artılarını eksilerini iyi anlatman lazım.

Şahsen teknobiyotikten 4 5 kere alışverişim oldu ve sorun yaşamadım. Hatta bir keresinde fan kit almıştım 11 ay sonra kontrolcü değiştirmişler talep ettiğimde ücretsiz olarak gönderdiler.
Bu iyi bence kaçırma bunu al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı