3500 TL Sistem toplama tavsiyesi

250 TL aşıp bunu almanızı tavsiye ederim, Gamebooster kasa ve PSU'ya güven olmaz. Ucuz, düşük kalite ürünler.
PC: Sinerji Neon Serisi B45-590CM Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590
Ya da bu sisteme RX590 ekleyin, yine aynı fiyata geliyor: v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC 240 yerine 480 GB SSD almış oluyorsunuz.
Kasayı değiştirin yazmıştım. O zaman PSU'da değişiyordu zaten.

1- Power Boost marka neden alsın PSU ve kasayı? Sistemi yakmak için mi?
2- Rami 16GB yapmak için anakarttan kısmışsın 3. nesil Ryzen takamazsın. Anakartı 4 slotlu alıp sonradan eklemek benim için daha mantıklı ama butçe pek el vermiyor. Bu durumda tekli 8GB almak daha iyidir sonradan aynı ramin 16GB olanını eklerim daha iyi.

1- Power Boost marka neden alsın PSU ve kasayı? Sistemi yakmak için mi?
2- Rami 16GB yapmak için anakarttan kısmışsın 3. nesil Ryzen takamazsın. Anakartı 4 slotlu alıp sonradan eklemek benim için daha mantıklı ama butçe pek el vermiyor. Bu durumda tekli 8GB almak daha iyidir sonradan aynı ramin 16GB olanını eklerim daha iyi.
Anakarta neden 3. Nesil işlemci takamıyor anlamadım 🤔

Anakarta neden 3. Nesil işlemci takamıyor anlamadım 🤔
O yüzden değil. Takmak mantıksız. B450 bir anakartla (bütçen varsa) soğutucu alıp O.C yapabilirsin bunları biliyorsunuz zaten. 3000 serisi Ryzen alacaksanız A320 anakart mı alırdınız B450 mi? Şu an belki gereksiz ama M.2 SSD takmak istesen ileride yine takamayacaksın. 4 slotlu A320 anakart bilmiyorum ben. B450'lere göre bayağı düşük. 3. nesil Ryzen takılmaz dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı