3500 TL Sistem Toplama

Çok büyük fark yok o kadarda performanslı bir işlemci ama yeni nesil olsun diyorsan bunu önerebilirim ama unutmamak gerek bugün bişey alırsın yarın yenisi çıkar önemli olan performansı ve ileri dönük teknoloji yeniliklerini desteklemesidir. Amd Radeon Rx 4 ve Rx 5 serisinde olduğu gibi mesela...

Intel Core i5 7500 3.4 Ghz 6 MB 1151

Son kararım bu olacak gibi aşşağı yukarı. İleride işlemci veya ekran kartı değişirim diyorum bütçeme göre.

Dosya Ekleri

• PCPCPC.jpg
    PCPCPC.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 59
4300 TL için baya kötü bir sistem olmuş. Bir kere ilk sayfadaki Ryzen işlemcili öneriyi dikkate alabilirsiniz. RAM sonradan yükseltilebilir, 8 GB başlangıç için gayet yeterli. SSD'yi de çok elzem görmüyorum, ileride takarsınız.
1050Ti o sistem için düşük kalmış sanki.
İlla intel işlemci diyorsanız anakartı b250m, harddiski toshiba p300 yapın. Daha geçen hafta topladığım bilgisayarda kullanıyorum p300'ü, gayet sessiz çalışıyor.

Ayrıca hyperx fury 16 gb için fiyat çok uçuk. Aynı RAM'in 2400mhz olanı incehesap.com'da 559 TL. (100 TL fark var!)
Parçaları belirledikten sonra farklı yerlerden toplayın yoksa zararınız çok olabilir. Montajı da gerekiyorsa bir bilgisayarcıya yaptırırsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı