3500 TL Sistem Toplama

Can Kulle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta içinde bir sistem toplayacağım ve bütçem 3500 bazında daha da üstüne koyamam. Vatan'dan alacağım sistemi bu şekilde yaptım. R3 1200 koyacaktım ama bu işlemcinin besleyebileceği en üst model 1050 Ti, 7-8 ay sonra 1060'a veya 1070'a geçmek istediğimden 1500X koydum. Eksik ya da bu fiyatlara daha performanslı koyabilecegim bir parça var mı ? Ya da bir hatam?

pc build.png

Merhaba arkadaşlar, 1 hafta içinde bir sistem toplayacağım ve bütçem 3500 bazında daha da üstüne koyamam. Vatan'dan alacağım sistemi bu şekilde yaptım. R3 1200 koyacaktım ama bu işlemcinin besleyebileceği en üst model 1050 Ti, 7-8 ay sonra 1060'a veya 1070'a geçmek istediğimden 1500X koydum. Eksik ya da bu fiyatlara daha performanslı koyabilecegim bir parça var mı ? Ya da bir hatam?

Eki Görüntüle 279773
Ram olarak 8+8 daha performanslı oluyor.
Ramleri çift slot yap.

Ryzenler de bellek frekansi performansi baya etkiliyor diye biliyorum o bellekleri 3000mhz yapman daha yararli olur bence

Oradan almak zorunda mısınız ?
Başka nereden alabilirim ?

Yalnız o ekran kartı o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Bu yüzden başka yerden uygun fiyata 1050 Ti almanızı öneririm.Onun dışında alınabilir bir sistem.
Bende biliyorum ama saçma bir şekilde tüm kartlar 150 tl bazında arttı normalde 990 tl falan

Başka nereden alabilirim ?

Bende biliyorum ama saçma bir şekilde tüm kartlar 150 tl bazında arttı normalde 990 tl falan
İnternetde alışveriş sitelerinde daha ucuza mevcut. Ayrıca sistem için bellek frekanslarını 3000MHz'ye çıkarıp ileride 8GB RAM daha ekleyebilirsin.

İnternetde alışveriş sitelerinde daha ucuza mevcut. Ayrıca sistem için bellek frekanslarını 3000MHz'ye çıkarıp ileride 8GB RAM daha ekleyebilirsin.
Şimdi baktım 20 tl daha pahalı Kingston'nun 3000mhz bir ram'i var ona yönelicem. Ayrıca bir kaç sitede daha ucuza buldum ama garantiden şüpheliyim biraz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı