3500 TL Telefon vs PC?

caner inan

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2015
Mesajlar
300
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat sakinleri.

Kısa kesicem benim Samsung S3 mini telefonum var. Telefon az da olsa kasmalar yapıyor. Ekranı küçük her yerde çıakramıyorum utanıyorum. Kısacası ihtiyaçlarımı karşılamıyor artık. Bi yönden de bilgisayarımın 10. senesi yaptığı hatalar ise çok geç açılıyor en az 15 dk çünkü hep hata veriyor açılırken kapanıp tekrar açılıyor kendi kendine ve programları çok geç açıyor ayrıca lol ve minecraft dışında hiçbir oyunu açmıyor. Efendim 3500 Tl bütçem var ne önerirsiniz? Yeni bir sistem toplamayı mı bütün oyunları ultrada oynatıcak 25 inç ıps monitör vs. yoksa iPhone 6S Plus mu alayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlla amiral gemisi telefonlardan almaya gerek yok bence. Zenfone 2 Laser de seni tatmin edecektir diye düşünüyorum. Onun dışında sistem de gayet güzel oldu. İşlemciyi küçümseyebilirsin belki ama gerçekten iyi bir işlemci ve son olarak 100 TL aştım fiyatı, tabi sınır 3500 TL ise ekran kartını GTX 950 ile değiştirebilirsin.
Capture.JPG
 
Bütçen çok iyi bir bütçe. O bütçe ile seni uzun süre götürecek bir bilgisayar toplayabilirsin. Benim tavsiyem bilgisayar toplaman. Elinde olan telefon seni bir süre daha idare edebilir. Telefonundan utanmana gerek yok. Ondan çok daha eski telefon kullananlar var.
 
3500TL var ise artı eski bilgisayar ve S3 Mini onlarıda sat sen onu 3800 yaparsın. 800-1000TL arasına telefon alabilirsin şuan takip ettiğim benim telefonlar arasında General Mobile GM 5 Plus var. Geriye kalan para ile 600TL civarına monitör alsan geriye kalan 2200TL ile sistem toplayabilirsin. İstersen şuanki monitörün ilede devam edebilirsin. Ama 18.5 inch felansa tatmin etmez.
 
Bu sana kalmış bir şey, eğer daha çok bilgisayar ile meşgulsen ve oyun oynamayı seviyorsan 3000 TL ile PC topla 500 lira telefon için yeter.
Telefon ile tüm işlerimi hallederim bilgisayar binde bir işime yarar diyorsan 2500'e bir telefon 1000 lirayada dizüstü al.
Bu arada bunda utanacak ne var kimse dört dörtlük yaşamıyor, herkesin elinde kocaman telefonlar görüyoruz ama emin ol çoğu 300 ile 500 tl arasında değişen kalitesiz ve tamamen gösteriş için alınmış cihazlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı