3500 TL'lik Sistem Seçimi Gtx970 vs R9 390 vs R9 390X'

R9 390 ve Gtx 970 karşılaştırmaları mevcut her yerde. Nvidia optimizeli oyunlarda bile 390 önde. Görüntü olarak bir şey kaçırmıyorsunuz. Aynı görüntüleri elde etmeniz mümkün. Ayrıca fiyat olarak 390 daha uygun.

390 DX. 12 desteği ile performansını arttıracak. DX. 12 ile rakibi 970 değil 980 ve daha üstü olacak.

Eğer kayıt yapıyorsanız 970 alın. ShadowPlay' den dolayı. Yapmıyorsanız 390 almalısınız.

970 aslında her açıdan bence fiyasko bir kart. Coil Whine sorunları, VRAM sorunu gibi...

Yine de sizin paranız sizin seçiminiz. İçinize sineni alın.
Üstünden bayağı yazı geçmiş ama söyleyeyim o sorunlar 1. üretim ve 2. üretim ekran kartlartında vardı artık 8. üretim gtx 970 ekran kartlarında hiçbir sorun yok ve performans artışı bile var. Üstelik asus bunları dikkate alarak bobinleri daha sıkı yapmış.

3.5 vram konusuna gelince 4 gb var fakat 512 mb kısmı biraz daha yavaş çalışıyor 5-6 fps bile fark ettirmiyor zaten gta 5 gibi oyunları ultrada 85-115 fps arasında oynuyorsunuz. Biraz o.c ile 980 performansını çok rahat geçiyor.

Ha tabi beni güncelleme igilendirmez ben oyunumu iyi bir fps de oynayayım diyorsan r9 390x tabikide geçiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı