PTT'den makro lisans isimli satıcıdan 7 kere Office anahtarı sipariş ettim. 5 tanesi gelmedi. 2 tanesi de çalışmadı. Satıcı ile zaten irtibat kurulmuyor. Neden boşuna para vereyim? Zaten güvenilir siteler buldum sosyaldeki arkadaşlar sayesinde.
Mantıklı yönü yok? Sonsuza kadar her cihazınızda o lisansı kullanabiliyorsunuz bilmem farkında mısınız? Ayrıca aldığım 7 anahtarın 5 tanesini adam göndermiyorsa neden tercih edeyim? Sosyaldeki bilgili arkadaşlar sağ olsun 1 tane Windows 11 Pro lisansı+Office 21 aldım. 7 ay oldu sanırsam sorun çıkmadı. Office lisansı bir ara çalışmadı lisansı değiştirdiler. Kısacası güvenilir satıcılardan alınmalı lisans. Parası olan Microsoft'tan alabilir bence. Sonuçta günümüzde 1.500 TL çok da bir şey değil eğer 30.000 TL'ye bilgisayar alıyorsanız. Ama evde günlük kullanacak adam 1.500 TL vermez yani o da var. Sadece mantığa girerseniz olacakları söylüyorum. Bu lisansların iptal edilebilme veya gelmeme ihtimalini de göze almak zorundasınız. Türkiye şartlarında deseniz daha doğru olur. Ayrıca konu çok uzadı yeter artık. Burada herkesin farklı bilgileri ve farklı düşünceleri var. Burada kimse kimsenin fikrine saygısızlık yapamaz. Kalkıp bana "saf, Microsoft'un oltasını kapmış" falan diyemezsiniz. Bu ülkede düşünce özgürlüğü var ise düşünceme ve benim mantığıma saygı duyacaksınız. Konu kapanmıştır. Konu sahibi versin kararını.