3500 TL'lik Windows Key'i ile 20 TL'lik olanın arasında fark var mı?

Bence siz 30 TL'lik key alıp böyle yazarak kendinizi rahatlatıyor gibi duruyorsunuz.

Böyle olmasaydı bu konu Ekşi Sözlük'de sayfa sayfa, Youtube'da 100'lerce video'da tartışılmazdı.

Ben şimdi Office almak istiyorum mesela. Gidip 30 TL yerine 1.900 TL vereceğim ortalama. Vatan Bilgisayar da olurdu ama onun yerine PC'yi topladığım Sinerji tercih edeceğim.

Aynı şekilde mesela Sinerji'den Windows 11 aldım. Ürün elime CD'li geldi.

Bence siz 30 TL'lik key alıp böyle yazarak kendinizi rahatlatıyor gibi duruyorsunuz.

Böyle olmasaydı bu konu ekşi sözlük'de sayfa sayfa, YouTube'da yüzlerce Video'da tartışılmazdı.

Ben şimdi Office almak istiyorum mesela. Gidip 30 TL yerine 1.900 TL vereceğim ortalama. Vatan Bilgisayar da olurdu ama onun yerine PC'yi topladığım Sinerji tercih edeceğim.

Aynı şekilde mesela Sinerji'den Windows 11 aldım. Ürün elime CD'li geldi.

Bu forumu okuyupta hala bilgi edinmemeye çalışıyorsunuz. Diyecek bir şey yok. Paranızı Sinerji'de harcayabilirsiniz. Para sizin paranız.

Microsoft ne desteği sağlıyor anlatsana biraz? :) klavyenin tuşu çıkınca gelip tusmu takıyor ne yapıyor bu Microsoft. Böyle bilgilerle akıl bulandırmayalım. 30 TL key alıp geri kalan parayla ekipman alın kafanız rahat olsun.
Microsoft desteğe hep başvururum. Cihaz kimliğinizi alıp sizin cihazınıza Hızlı Yardım sayesinde bağlanıyorlar. Her sorunumu da çözdüler. Buradaki insanlar gibi 3.parti programlar da yükletmedi. Bilip bilmeden konuşmayın şurada. Herkes 30 TL'lik anahtarlar almak zorunda değil. Ayrıca bir bilgisayara 30.000 TL verecek adam alttaki seçeneklerden Windows lisansı da seçsin. 1.500 TL çok da bir şey değil o bilgisayarlara. OEM kurmuş olur gönderen ekip mis gibi kullanırlar ömür boyu lisans. Microsoft desteği istemeyen, Windows'un sorunlarına çözüm bulabilen insanlar zaten destek istemez, istese de alır. Ben şuan Sağlam Lisans'tan aldığım Windows 11 Pro anahtarını kullanıyorum. Gayet rahatım. Her soruna zırt pırt format atan insanlar zaten bu anahtarları almasınlar. Deneme sürümü kullanmak da bir çözümdür. Ben Windows alanında uzun zamandır varım ve sizden daha çok bilgiliyim. Özellikle Windows lisansları konusunda bu yıl çok konu açıldı ve hepsinde de gerekli bilgileri insanlara ulaştırmayı denedim. Konu sahibi okuyup yararlı veya yararsız bulabilir ona lafım yok. Ama siz beni burada aşağılamayı veya bilgilerimi küçümsemeyi denemek yerine biraz araştırma yapmalısınız.

Bu forumu okuyupta hala bilgi edinmemeye çalışıyorsunuz. Diyecek bir şey yok. Paranızı Sinerji'de harcayabilirsiniz. Para sizin paranız.
Sizin gibi insanlar başkalarının her görüşüne veya çözümüne eleştiri yapmasa insanlar daha rahat bilgi alabilir.

Yıllardır ücretsiz lisanslar kullanırım daha 5 kuruş para vermedim ve birkaç yıl bilgisayarcıda çalıştım key satın almasanızda bir şey olmaz hatta şunu da söyleyeyim çeşitli devlet dairelerinde kullanılan bilgisayarların hiçbirinde orijinal key bile yok hep crack bir sorun olacağını sanmıyorum. :D

LordOfTurk Hocam bilgi için sen yine de şu konulara bir göz at Google'den aratıp. Ekşi Sözlük:

n11'de 19 tl'ye windows 10 lisansı satılması
ucuza satılan windows 10 keylerin yasal olmaması

Bu arada ben önceki mesajda söylediğim gibi bu ürünleri Sinerji'den aldım.

Sana bu konu için ekşi sözlüğü okumanı öneririm. Sayfalarca tartışılmış.

Konunun özeti: Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Ôyle bir bilgi yok kardesim. Senin 2200 TL verdiğin keyle bizim 30 TL'ye aldığımız key aynı görevi görüyor. Siz bosuna para verip kazıklanmışsınız burada avunmaya çalışıyorsunuz. Siz avunun diye de yanlış bilgi veremeyiz kusura bakmayın. Kimseye paranızı çöpe atın diyemeyiz. Yukarıda arkadaşta çok bilgiliyim demesine rağmen microsoftan destek alıyormuş. Microsoft size ne gibi destek olabilir. En fazla format attirir. Onuda bilmiyorsa bilgiliyim demesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı