Ben zaten Microsoft'tan anahtar almadım. Laptop içinde geldi. Sağlam lisans'tan Pro anahtar aldım. Onu kullanıyorum. Home SL anahtarın varken çok destek alıyordum. Şimdi sizin dediğiniz mantık farklı işliyor. Bazı siteler alınan lisansları göndermiyor bile. Gönderseler de 2 güne iptal olan lisanslar da var. Sınırsız garantili bir Microsoft hesabı almak mantığa göre daha doğru olacaktır. Türkiye'de olan fiyatlara gelirsek güvenilir sitelerden 50 TL'ye almak daha mantıklı oluyor. Farklı açı, farklı mantık.Evet binlerce kisi yıllardır sorunsuz kullanıyor siz parası cebine batmış 2 kisi sorun yaşıyorsunuz. Microsoft oltayı atmış sizi yakalamış. Daha fazla yorum yapmayacağim size iyi para harcamalar.
Site gondermedi mi? Bir daha alBen zaten Microsoft'tan anahtar almadım. Laptop içinde geldi. Sağlam lisans'tan Pro anahtar aldım. Onu kullanıyorum. Home SL anahtarın varken çok destek alıyordum. Şimdi sizin dediğiniz mantık farklı işliyor. Bazı siteler alınan lisansları göndermiyor bile. Gönderseler de 2 güne iptal olan lisanslar da var. Sınırsız garantili bir Microsoft hesabı almak mantığa göre daha doğru olacaktır. Türkiye'de olan fiyatlara gelirsek güvenilir sitelerden 50 TL'ye almak daha mantıklı oluyor. Farklı açı, farklı mantık.
Yahu hâla guvence yok diyorsun. Biri gondermediyse baska siteden al? Iptal olduysa yine al? 200TL odemek 3500TL odemekten daha mantikli degil mi? Hepsi 100TL olsa 10 tane lisans alinca 1000TL yapiyor zaten. Microsoft kabul etmezse etmesin, bir şey yapamiyorlar zaten.
Microsoft'dan orijinal lisans almak her sekilde sacmaliktir, hiçbir mantikli yonu yok.
Arkadaş sallıyor ya. Yıllardır key alırım 10 20 TL'ye daha vermeyeni görmedim. Kendinı haklı çıkarmak için ne diceğini bilemiyor.
Yahu hâla guvence yok diyorsun. Biri gondermediyse baska siteden al? Iptal olduysa yine al? 200TL odemek 3500TL odemekten daha mantikli degil mi? Hepsi 100TL olsa 10 tane lisans alinca 1000TL yapiyor zaten. Microsoft kabul etmezse etmesin, bir şey yapamiyorlar zaten.
Microsoft'dan orijinal lisans almak her sekilde sacmaliktir, hiçbir mantikli yonu yok.
PTT'den makro lisans isimli satıcıdan 7 kere Office anahtarı sipariş ettim. 5 tanesi gelmedi. 2 tanesi de çalışmadı. Satıcı ile zaten irtibat kurulmuyor. Neden boşuna para vereyim? Zaten güvenilir siteler buldum sosyaldeki arkadaşlar sayesinde.
Mantıklı yönü yok? Sonsuza kadar her cihazınızda o lisansı kullanabiliyorsunuz bilmem farkında mısınız? Ayrıca aldığım 7 anahtarın 5 tanesini adam göndermiyorsa neden tercih edeyim? Sosyaldeki bilgili arkadaşlar sağ olsun 1 tane Windows 11 Pro lisansı+Office 21 aldım. 7 ay oldu sanırsam sorun çıkmadı. Office lisansı bir ara çalışmadı lisansı değiştirdiler. Kısacası güvenilir satıcılardan alınmalı lisans. Parası olan Microsoft'tan alabilir bence. Sonuçta günümüzde 1.500 TL çok da bir şey değil eğer 30.000 TL'ye bilgisayar alıyorsanız. Ama evde günlük kullanacak adam 1.500 TL vermez yani o da var. Sadece mantığa girerseniz olacakları söylüyorum. Bu lisansların iptal edilebilme veya gelmeme ihtimalini de göze almak zorundasınız. Türkiye şartlarında deseniz daha doğru olur. Ayrıca konu çok uzadı yeter artık. Burada herkesin farklı bilgileri ve farklı düşünceleri var. Burada kimse kimsenin fikrine saygısızlık yapamaz. Kalkıp bana "saf, Microsoft'un oltasını kapmış" falan diyemezsiniz. Bu ülkede düşünce özgürlüğü var ise düşünceme ve benim mantığıma saygı duyacaksınız. Konu kapanmıştır. Konu sahibi versin kararını.
Sağlam yerden al bişey olmaz. Sadece sistem hatalarına karşı Microsoft sorumlu değil. Sağlam olmayan dediğim; key anahtarını yazdıktan sonra hatalı lisans verip telefonla etkinleştirme seçeneği çıkıyor ona girme o riskli oluyor. Sağlam olan direk keyi yazdıktan sonra hemen atkinleşiyor jetlisans a uğra derim ama tabi yüksek meblağlar bulunan kartla yapma alışverişiSöylemesi ayıp yeni laptop aldım tuzlu bir fiyata. Ama FreeDOS olduğu için işletim sistemi yok. Korean kurmak istemiyorum, 3500 liraya Windows 11 alacaktım key muhabbetini duydum 20 TL'ye orijinal falan dediler. İlla bir farkı vardır yoksa neden birisi 3500 diğeri 20 TL olsun. Farkı yoksa enayi gibi o kadar para vermek istemem, bilgilendirir misiniz ne yapmalıyım?
Aktivasyon scriptleri biraz riskli değiller mi? Sanırsam donanım kimliği üzerinden lisans oluşturuyorlardı. Biraz bilgi verme şansınız var mı? O yöntem ile hiç aktivasyon denemedim.GitHub üzerindeki aktivasyon scriptlerini kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.