3500 TL'ye 144Hz monitör önerisi

Bu Odyssey G3 serisi güzel ama biraz ghosting var onun dışında iyi baya.
Ghosting sorunlu kronik monitör. Bu daha iyi bir tercih olur.
Ghosting varsa hiç uğraşmayayım daha iyi.

4K'yı geçmeyecek şekilde iki öneriyi listeme ekledim.

LG UltraGear 3 gibi bir model kullanan vardı 3700 TL'ye alan ama zamlanmış sanırım. A101'de var o fiyata da güvenemedim.

Ciddi mi hocam.
Ghosting varsa hiç uğraşmayayım daha iyi.

4K'yı geçmeyecek şekilde iki öneriyi listeme ekledim.

LG UltraGear 3 gibi bir model kullanan vardı 3700 TL'ye alan ama zamlanmış sanırım. A101'de var o fiyata da güvenemedim.
Evet eski fiyatı ile iyidi ama zam yedi.

Ciddi mi hocam.

Evet eski fiyatı ile iyidi ama zam yedi.
Bu yaz en fazla 1 ay sonra alırım diye düşünüyorum onay alabilirsem. Fiyatlar çok zamlanmaz muhtemelen. Umarım stoklar da bitmez :D 300 TL fazladan verebilirim fiyatlar düzgün durursa. RAM falan alayım dedim de 10 FPS artış yaşayacağıma gider 60Hz'den 144'e geçerim.

Bu yaz en fazla 1 ay sonra alırım diye düşünüyorum onay alabilirsem. Fiyatlar çok zamlanmaz muhtemelen. Umarım stoklar da bitmez :D 300 TL fazladan verebilirim fiyatlar düzgün durursa. RAM falan alayım dedim de 10 FPS artış yaşayacağıma gider 60Hz'den 144'e geçerim.

24G4XE ham 180Hz hocam.😎
Bence de RAM'ı sonraya bırakmanız daha mantıklı 8x2 RAM ile yine tatmin olursunuz.

24G4XE ham 180Hz hocam.😎
İnşallah 3-4 hafta öyle kalır ya. Kafadan atıyorum 2 aya uzarsa da çok fark olmasa yeter. 180Hz olduğunu unutmuşum, bayağı iyi duruyor.

Bence de RAM'ı sonraya bırakmanız daha mantıklı 8x2 RAM ile yine tatmin olursunuz.
Şu an kullandığım RAM'i tek değişme isteme sebebim 2400MHz olması da harbi bir şey fark etmiyor neredeyse.

Hocam VA panellerde ghosting sorunu kaçınılmaz oluyor. 4K buna vermek yerine 24G4Xe tercih etmenizi öneririm.
Açıkçası listemin ilk sırasında o var ama ne zaman alabilirim bilmiyorum. Eğer 4K'yı fazla geçerse onu alamayabilirim. Onun yerine ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör olur demiştiniz, değil mi? Bir yandan düşününce o kadar monitör alıp tasarımının da güzel olmasını beklerdim.

AOC biterse Asus'un tasarımını beğenmedim çok ama ona kaldım gibi.
1721589084460.png
1721589072976.png

Başka öneri varsa bu konunun altına yine açığım bu arada. Dediğim gibi AOC'u çok sevdim ama onun dışında bir tek Asus'u buldum, başka alternatif varsa hayır demem.

Size alternatif olsun, ben olsam dişimi sıkıp AOC almaya çalışırdım ama ASUS'un tasarımı hoş gelmediyse bu iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı