3500 TL'ye 144Hz monitör önerisi

Size alternatif olsun, ben olsam dişimi sıkıp AOC almaya çalışırdım ama ASUS'un tasarımı hoş gelmediyse bu iyidir.
Anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım sıralama şu şekilde;
AOC
Asus (Tasarımını beğenmemezlik yapmazsam)
ve LG. Sanırsam sıralama bu şekilde gidiyor. AOC, olmadı Asus, onu da beğenmediğim için LG.

AOC dediğim gibi şu fiyatlarda kesin alacağımdır. Artarsa LG.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım sıralama şu şekilde;
AOC
Asus (Tasarımını beğenmemezlik yapmazsam)
ve LG. Sanırsam sıralama bu şekilde gidiyor. AOC, olmadı Asus, onu da beğenmediğim için LG.

AOC dediğim gibi şu fiyatlarda kesin alacağımdır. Artarsa LG.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Herkese selamlar dostlar. Sistemimi yavaş yavaş yükseltecektim ki, bir anda böyle bir sistemde 60Hz kullandığımı hatırladım. 3500 TL'yi geçmeyecek 144Hz monitör önerir misiniz? 1080p istiyorum ki, bunu söylememe gerek bile yok bence, 3060 zaten 2K'da zorlanır gibi.

Bunu buldum ama nasıldır?
G3, Va panel. Her ne kadar Samsung olsa da renk kalitesi IPS'e göre daha kötü olur. Atılan ASUS 144 Hz modeller alınabilir. Ya da 500 TL eklerim diyorsanız renk doğruluğu iyi ve 180 Hz AOC 24G4XE veya MSI G244F bakabilirsiniz.

G3, Va panel. Her ne kadar Samsung olsa da renk kalitesi IPS'e göre daha kötü olur. Atılan ASUS 144 Hz modeller alınabilir. Ya da 500 TL eklerim diyorsanız renk doğruluğu iyi ve 180 Hz AOC 24G4XE veya MSI G244F bakabilirsiniz.
MSI'da güzel duruyor ha. Ghosting çok yoksa o da iyiymiş.
Şu an önceliğim AOC, sonra da LG UltraGear 24GN65R idi. Ama MSI'ı da bir araştırıp listeme koyulacaksa koyayım.

Bütün panellere leş diyorlar. Bende Lenovo G24-20 var IPS ona da leş dediler. 3500 zaten 3 seçenek var.

IPS panel al gerisi boş.
Neyse hocam. Ben artık kararımı verdim, artık daha da açmaya gerek yok.

Birinci önceliğim AOC olacak, MSI'dan vazgeçtim. Asus da kaliteli ama tasarımını dediğim gibi çok sevmedim. Ama biraz daha içime sinerse onu, en son karar da LG alacağım. Hepinize teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı