Bu Odyssey G3 serisi güzel ama biraz ghosting var onun dışında iyi baya.
Ghosting varsa hiç uğraşmayayım daha iyi.Ghosting sorunlu kronik monitör. Bu daha iyi bir tercih olur.
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Ciddi mi hocam.
Evet eski fiyatı ile iyidi ama zam yedi.Ghosting varsa hiç uğraşmayayım daha iyi.
4K'yı geçmeyecek şekilde iki öneriyi listeme ekledim.
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
LG UltraGear 3 gibi bir model kullanan vardı 3700 TL'ye alan ama zamlanmış sanırım. A101'de var o fiyata da güvenemedim.
Bu yaz en fazla 1 ay sonra alırım diye düşünüyorum onay alabilirsem. Fiyatlar çok zamlanmaz muhtemelen. Umarım stoklar da bitmezCiddi mi hocam.
Evet eski fiyatı ile iyidi ama zam yedi.
Bu yaz en fazla 1 ay sonra alırım diye düşünüyorum onay alabilirsem. Fiyatlar çok zamlanmaz muhtemelen. Umarım stoklar da bitmez300 TL fazladan verebilirim fiyatlar düzgün durursa. RAM falan alayım dedim de 10 FPS artış yaşayacağıma gider 60Hz'den 144'e geçerim.
İnşallah 3-4 hafta öyle kalır ya. Kafadan atıyorum 2 aya uzarsa da çok fark olmasa yeter. 180Hz olduğunu unutmuşum, bayağı iyi duruyor.24G4XE ham 180Hz hocam.
Şu an kullandığım RAM'i tek değişme isteme sebebim 2400MHz olması da harbi bir şey fark etmiyor neredeyse.Bence de RAM'ı sonraya bırakmanız daha mantıklı 8x2 RAM ile yine tatmin olursunuz.
Ciddi mi hocam.
Evet eski fiyatı ile iyiydi ama zam yedi.
Açıkçası listemin ilk sırasında o var ama ne zaman alabilirim bilmiyorum. Eğer 4K'yı fazla geçerse onu alamayabilirim. Onun yerine ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör olur demiştiniz, değil mi? Bir yandan düşününce o kadar monitör alıp tasarımının da güzel olmasını beklerdim.Hocam VA panellerde ghosting sorunu kaçınılmaz oluyor. 4K buna vermek yerine 24G4Xe tercih etmenizi öneririm.