3500 TL'ye 5 Sene İdare Edecek PC

mustafa53

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2013
Mesajlar
20
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben bir bilgisayar toplamaya karar verdim. 2 haftadır araştırıyorum. Technopat'a yönelmem fazla zamanımı almadı.

Kendi PC'mi toplayacak kadar bilgi sahibiyim şu an :) Ama aklıma takılan birkaç şey var. Sizlerle paylaşmak istedim. Yaşım 19. Seneye askere gideceğim için 1.5 sene PC yatacak. Şu an mı PC almalıyım yoksa 1 sene sabredip askerden geldiğimde mi alayım ?

Bu durumda dolayı PC bütçemi yüksek tutuyorum. Beni en az 5 sene rahat idare etsin diye. (Crysiz 3 hariç MMOPFS oynamam, RPG'ciyim) Ama yine de kaliteli bir bilgisayar almak istiyorum. Sistem 3500 TL tuttu Amd üzerine toplamama rağmen :)

Özet= Sizce bu PC' yi alsam 3 sene sonra güncel PC'lerden çok geride kalır mı ? Ve sizce 3500 TL bir PC'ye verilir mi ? 2000 TL'ye de PC toplayabilirim ama uzun soluklu olsun istiyorum.

2. fikrim de ekran kartını 7850 alıp askerden sonra değişmek. Monitör 27' ( Kredi kartından çekeceğim ) Fikir, öneri düşüncelerinizi lütfen paylaşın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 seneye yep yeni parçalar, yeni AMD kartlar, yeni Intel işlemciler falan filan çıkacak ve bazı parçalar büyük ihtimalle ucuzlayacak. Bekle derim.
 
Bence askerden sonra alın. Ne kadar iyi bir sistem toplarsanız toplayın bir oyunun çok iyi grafikler istemesiyle piyasa alt üst olabilir. Rekabet açısından diğer oyun şirketleri de grafiklerini yükselteceklerdir. Ayrıca yakında DDR4 çıkacak. Yani ister istemez eskiyecek. Bence askerden sonra alın. Ama bu benim görüşüm arkadaşlar ne der bilemem.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı