3500 TL'ye AirPods 2.nesil alınır mı?

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
Ben ne kadar anti Apple'cı olsam da babam iPhone 11 pm kullanıyor. Bu sıralar çok telefon görüşmesi yaptığı için bir kulaklık arıyoruz. Babam ekosistem de olur diye AirPods 2th gen alalım dese de ben diğer ihtimalleri de düşünüyorum. Sonuçta 3000-3500 TL bu. Sizce bu bütçeye AirPods'dan daha iyi mikrofona / ses kalitesine sahip kulaklık var mıdır? ( ben Samsung Buds 2 kullanıyorum ama mikrofonu yeterli değil o yüzden babama öneremedim )

Ben ne kadar anti Apple'cı olsam da babam iPhone 11 pm kullanıyor. Bu sıralar çok telefon görüşmesi yaptığı için bir kulaklık arıyoruz. Babam ekosistem de olur diye AirPods 2th gen alalım dese de ben diğer ihtimalleri de düşünüyorum. Sonuçta 3000-3500 TL bu. Sizce bu bütçeye AirPods'dan daha iyi mikrofona / ses kalitesine sahip kulaklık var mıdır? ( ben Samsung Buds 2 kullanıyorum ama mikrofonu yeterli değil o yüzden babama öneremedim )
O 2th değil, 2nd dır muhtemelen 😄

2. el AirPods önermiyorum. Aşırı sahtesi var. Kimseye güvenilmiyor.

Sıra sayısını yanlış yazmış zaten. 2th olmaz, 2nd olur. Onu söyledim. İkinci el ya da ikinci nesil falan dediğimi nereden çıkarttın?

Hocam “2. el AirPods önermiyorum. Aşırı sahtesi var. Kimseye güvenilmiyor.” demişsiniz ben yanlış anladığınızı düşünerek öyle yazdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı