3500 TL'ye Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Bütçede 3500 ü biraz aşabilirim ancak 3800-3900 gibi fiyatlara çıkmam mümkün değil şu an için :) öneriniz için teşekkürler

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=1105&uKods=472329,471625

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-495xtr-notebook-pmu318101

Bunlar arasında bi kıyaslama yapabilecek var mı acaba ?

Monsterbooklar çok daha kuvvetli bir ekran kartına sahip gtx970m, msi da gtx860m var. MSI nin artısı olarak 16gb ram var,, Mosnterda 8 fakat 8gb zaten ihtiyacını karşılar, 16gb rama ihtiyaç yok.
İşlemcileri zaten aynı. MSI de harddisk 1 tb , monster 750gb ...
Linkdeki monsterbook ile oyunlarda çok çok daha iyi performans alırsın. Şimdi marka severler MSI al derler , monsterbook Türk markası diye belden aşşağı vuruyorlar bence.

Arkadaşlar gidip bir Monsterın notebookların içine koyduğu parçalara bir bakın ondan sonra savunun.Ucuza satıyor ama o bileşenlerinde bir marka değeri var.

Monsterbooklar çok daha kuvvetli bir ekran kartına sahip gtx970m, msi da gtx860m var. MSI nin artısı olarak 16gb ram var,, Mosnterda 8 fakat 8gb zaten ihtiyacını karşılar, 16gb rama ihtiyaç yok.
İşlemcileri zaten aynı. MSI de harddisk 1 tb , monster 750gb ...
Linkdeki monsterbook ile oyunlarda çok çok daha iyi performans alırsın. Şimdi marka severler MSI al derler , monsterbook Türk markası diye belden aşşağı vuruyorlar bence.
Muskin ram, intel işlemci, nvidia grafik kartı, msi kasa, intel wireless, onkyo kolonlar, killer modem, sound blaster desteği.
Dostum bunlar mı kötü? =)

İyi günler arkadaşlar. Yeni bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim. İlk başlarda Monster düşünürken şimdi Lenovo Y50-70 düşünmeye başladım. Bu fiyat aralığında, bana oyunları kasmadan oynatabilecek bir model önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :)

Asus G550JK-CN545H Gaming Laptop - Laptop fiyatları, dizüstü bilgisayar, notebook modelleri, kampanyalı dizüstü bilgisayar, dell laptop, asus laptop, hp laptop, laptop satın al 3,214 Fiyat

Yerinde olsam bu bilgisayarı alırım. MSI Monster gibi oyun bilgisayarı diyip okadar para verme. Asus gibi sağlam bi markadan al alıcaksan.

Asus, Lenovo, HP , Dell , Monsterbook , Toshiba, MSI ve hatta IRU markası notebook kullanmış biri olarak, yüksek segment olarak Lenovo tavsiye etmiyorum. İçlerinde en çabuk bozulan veya kasa olarak deforme olanlar, Asus, Lenevo ve hiç beklemezdim ama DELL di. Asusla ile Lenovonun kasası masa üstünde kullanırken 1 sene içinde dağılmaya başladı. DELLin anakartı bozuldu, Tohsibanın da ekranı 2 defa değişti. Bunlar arasına miyadını tamamlayan MSI , IRU teknolojisi eskiyince değiştirdim. Şuan 1 senedir Monsterbook kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Kaliteye bakıyorsak 'sikayetvar com' girip bu firmalara gelen şikayetleri okuyabilirsiniz. Ben genelde birşey alırken öyle yaparım.

MSI tavsiye ediyorum. Geçtiğimiz günlerde aldım. Malzeme kalitesi mükemmel. Zaten farklı bir laptop olduğunu ilk anda hissettiriyor. Yakın bir zamanda servisi ile ilgili tecrübelerimi de burada paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı