3500 TL'ye GTX 1050Ti’lı Sistem Toplama

Bilgisayarcıların Ssd' yi bilgisayarın damarı olarak tabir etmesi ve bakın Ssd var bu sistemde demesi normal. Belli bir bütçe dahilinde Ssd eklendiği taktirde hangi donanımdan kıstıklarını da bu tanıtıma eklemedikleri için bol keseden savurmak kolay. Ssd olursa tabiki iyi olur fakat sistem ilk toplanırken sadece Ssd eklemek için demirbaş donanımlardan kısmak mantıklı bir hareket olmaz. Gerçi arkadaşın paylaştığı sistemden daha iyisi çıkacaktır o bütçe ile orası ayrı.
Anladım peki Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar bu bilgisayara bakabilir misiniz? Sizce iyi mi?

İntel' e pek hakim değilim fakat genel olarak toplama pc, hazır sistemlere göre daha iyi sonuçlar verebiliyor.
Bu son olsun
5EB022C1-2481-43E4-B5DE-9DD0AE76D1DF.jpeg

Bu son olsun demeyin, bakabileceğiniz, görebileceğiniz her türlü sistemi inceleyin. Ben Ryzen 2400g li bir sistem topladım fakat bütçe aştığından paylaşmadım, İntel' e hakim olmadığım halde i5 8400 lü bir sistem de topladım fakat oda biraz bütçeyi aştığından ve çok fazlada güvenemediğimden paylaşmadım. Bir sürü kombinasyon var, illa ki içlerinden bir tanesi bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en iyisi olacak. Bu da bu başlık altında herkesin fikrini paylaşması ile gerçekleşecek.

Ekran kartının 1050ti seçilmesi durumunda zorlamalarla belki ufakta bir bütçe aşımı ile i5 8400 lü bir sistem çıkacaktır. Ben İntel' de çok kesin kararlar veremediğim için bu konuda daha bilgili arkadaşlara bırakıyorum. Teknobiyotik firmasının ödeme kısmında kargo bedeli eklediğini unutmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı