3500 TL'ye kadar palm grip kablosuz mouse önerisi

Ürünü kullanmayıp kargo firmasıyla sorun yaşadım deyip geri gönderiyosun daha kullanamadan ama Debounce time ayarı 5ms gecikme veriyordu zaten diyosun. Sence bunun nedeni ürünün double Click yapmaması için olması olabilir mi? 0ms debounce time bazen optik switchlerde bile double Click problemi yaratabiliyor. O yüzden zaten ekstra 2-3ms debounce time ekliyor ki Zowie çift tıklama problemi olmasın.

Daha ürünü kullanmadan kendini avutmaya çalışmaktır bu. Sana yardım etmeye çalışıyorum kaç sayfadır istisnasız her konuya cevap verdim ama kargon geç geldi diye bile ürünü geri gönderiyorsan benim yapabileceğim bir şey yok. Piyasada kullanmadığım ergo fare kalmadı 1 tanesini beğendiremedim sana. İlk seferde beni dinlemedin Scyrox V6 aldın sonra pişman oldun 2. seferde hala onca zaman ardından kaç sayfadır yardımcı olmayı deniyorum işi yokuşa sürüyosun ben ne yapabilirim?

El senin elin sonuçta bir fare eline uyacak mı uymayacak mı bunu bilemem. Ona senin karar vermen gerekir. Wraith'den öneri de yapmak istemiyorum tekrar alsan ve beğenmesen iade edemeyeceksin diye. Öyle olunca toplasan zaten sana uygun 2-3 tane fare kalıyor. DeX'i rahatsız edici buldun. Zowie'yi geri gönderdim dedin. Bir ASUS Keris 2 ace kalır bakabileceğin. İstisnasız kullanan her Incelemeci'nin S Tier'e koyduğu ürünü daha kullanmadan geri göndermişsin ne yapayım al kafana göre bu saatten sonra konuya cevap yazmayacağım.

Pro oyuncuların az kullandığını söylüyosun Zowie için ama ilk kullandığın DeX'i eline alan yok mesela. O ürünü beğensen kullanacaktın yalan mıyım? DeX Pro arenada hiç kullanılmayan bir fare resmen o umurunda olmayacaktı.

Son düzenleme:
Ürünü kullanmayıp kargo firmasıyla sorun yaşadım deyip geri gönderiyosun daha kullanamadan ama Debounce time ayarı 5ms gecikme veriyordu zaten diyosun. Sence bunun nedeni ürünün double Click yapmaması için olması olabilir mi? 0ms debounce time bazen optik switchlerde bile double Click problemi yaratabiliyor. O yüzden zaten ekstra 2-3ms debounce time ekliyor ki Zowie çift tıklama problemi olmasın.

Daha ürünü kullanmadan kendini avutmaya çalışmaktır bu. Sana yardım etmeye çalışıyorum kaç sayfadır istisnasız her konuya cevap verdim ama kargon geç geldi diye bile ürünü geri gönderiyorsan benim yapabileceğim bir şey yok. Piyasada kullanmadığım ergo fare kalmadı 1 tanesini beğendiremedim sana. İlk seferde beni dinlemedin Scyrox V6 aldın sonra pişman oldun 2. seferde hala onca zaman ardından kaç sayfadır yardımcı olmayı deniyorum işi yokuşa sürüyosun ben ne yapabilirim?

El senin elin sonuçta bir fare eline uyacak mı uymayacak mı bunu bilemem. Ona senin karar vermen gerekir. Wraith'den öneri de yapmak istemiyorum tekrar alsan ve beğenmesen iade edemeyeceksin diye. Öyle olunca toplasan zaten sana uygun 2-3 tane fare kalıyor. DeX'i rahatsız edici buldun. Zowie'yi geri gönderdim dedin. Bir ASUS Keris 2 ace kalır bakabileceğin. İstisnasız kullanan her Incelemeci'nin S Tier'e koyduğu ürünü daha kullanmadan geri göndermişsin ne yapayım al kafana göre bu saatten sonra konuya cevap yazmayacağım.

Pro oyuncuların az kullandığını söylüyosun Zowie için ilk kullandığın DeX'i eline alan yok mesela. O ürünü beğensen kullanacaktın yalan mıyım? DeX Pro arenada hiç kullanılmayan bir fare resmen o umurunda olmayacaktı.
Hayırdır siz sürat kargo çalışanı mısınız,sinerji çalışanı mı ben anlamadım ? Burda sizi bağlayan durum ne ? Siz öneri yaptınız diye ben o ürünü almak zorunda mıyım ?'' EE ürün geldi mi'' elinize diyerek pasif agresif yaptınız zaten bi derdiniz olduğu belliydi. Kendimi avutmak derken o ne demek oluyor onu çözemedim yani burada sizin çıkarınız nedir mouse u alıp almamam konusunda ? Sizi bağlayan bi durum değil. Ayrıca kargo sadece gecikti diye değil 2 gün art arda aradım ve ısrarla gelicek dedikleri ve gelmediği için prensip olarak geri gönderdim. Yani bu mouse u istemediğimden değil. Bu dayatma neden yani ? İstisnasız her incelemeci mi ? yani bu konuda da katılamayacağım size boardzy veya herhangi popüler olan inceleme yapan kişilersen s tier lafını duymadım. Hele sürekli yerine alternatif önerdiklerini duydum.Velhasıl kelam zaten sizi kaale almasam zowie yi sipariş etmezdim bile. Yani bu durumdan nasıl kendinize pay çıkarttınız hayret ettim.
1755779308874.png
1755779355298.png

Burda da valorantta 585 oyuncudan 8'i. Cs'de ise 854 oyuncudan sadece 43'ü bu mouseu (eski versiyonu) kullanıyormuş.

Hayırdır siz Sürat Kargo çalışanı mısınız, Sinerji çalışanı mı ben anlamadım? Burada sizi bağlayan durum ne? Siz öneri yaptınız diye ben o ürünü almak zorunda mıyım?" EE ürün geldi mi" elinize diyerek pasif agresif yaptınız zaten bir derdiniz olduğu belliydi. Kendimi avutmak derken o ne demek oluyor onu çözemedim yani burada sizin çıkarınız nedir fareyi alıp almamam konusunda? Sizi bağlayan bir durum değil. Ayrıca kargo sadece gecikti diye değil 2 gün art arda aradım ve ısrarla gelecek dedikleri ve gelmediği için prensip olarak geri gönderdim. Yani bu fareyi istemediğimden değil. Bu dayatma neden yani? İstisnasız her incelemeci mi? Yani bu konuda da katılamayacağım size boardzy veya herhangi popüler olan inceleme yapan kişilersen s tier lafını duymadım. Hele sürekli yerine alternatif önerdiklerini duydum. Velhasıl kelam zaten sizi kaale almasam Zowie'yi sipariş etmezdim bile. Yani bu durumdan nasıl kendinize pay çıkarttınız hayret ettim.Eki Görüntüle 2560030Eki Görüntüle 2560031
Burada da Valorant'ta 585 oyuncudan 8'i. CS'de ise 854 oyuncudan sadece 43'ü bu fareyi (eski versiyonu) kullanıyormuş.

Sana yeterince uzun açıklama yaptım. Keyfi şekilde başka bir mouse al kafana göre. Şu saatten sonra yardımımı hak etmiyorsun.

Neyin neden ve nasıl olduğunu ürünlerin neye göre tercih edilip edilmediğini bilmediğin hatta kullanmadığın ürüne zaten şöyleydi ve böyleydi diyorsun açıklamasını yapıyorum tatmin olmuyorsun benden açıklama bekleme konuyu takipten çıkıyorum boşa etiketleme beni. Sorduğun farelerin hepsini tek tek kullanmışım ama hiçbirini denememiş adam bana öğretiyor fareleri.

Sana yeterince uzun açıklama yaptım. Keyfi şekilde başka bir mouse al kafana göre. Şu saatten sonra yardımımı hak etmiyorsun.
Yani sizinle az çok bu konuları tartışmak keyifliydi ama siz haddinizi ziyadesiyle aştınız. Fazla kibirlisiniz. Siz dediniz diye değil kendim zaten pekala seçebilirim mouse merak etmeyin.Haydi kolay gelsin.

Neyin neden ve nasıl olduğunu ürünlerin neye göre tercih edilip edilmediğini bilmediğin hatta kullanmadığın ürüne zaten şöyleydi ve böyleydi diyorsun açıklamasını yapıyorum tatmin olmuyorsun benden açıklama bekleme konuyu takipten çıkıyorum boşa etiketleme beni. Sorduğun farelerin hepsini tek tek kullanmışım ama hiçbirini denememiş adam bana öğretiyor fareleri.
Anlamadınız galiba dediğim sebeplerden dolayı göndermedim kargoyu neyse yukarda yazmıştım neden gönderdiğimi ama okumamışsınız bile...

Fare öğretmek mi nerde öğrettim ki size ? halka açık bilgileri paylaştım siz sanki marka sizinmiş gibi üstünüze alındınız. Fanboyluğun alemi yok hadi işinize bakın @GRKM DUMAN

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı