3500 TL'ye minimum 100Hz monitör önerisi

Bütçe
3500

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
Sıfır olmak zorunda değil! Hocalarım genelde video edit, kurgu, Photoshop gibi şeyler ile uğraştığım için renk doğruluğu ve görüntü kalitesi önemli (bu bütçeye zor olduğunu biliyorum). Laptopuma bağlayıp kullanacağım ana ekran olarak, Laptopum'da HDMI çıkışı var 4060 ekran kartına ve 165Hz tazeleme hızı var. Pivot bir monitör arıyorum fiyatı 5K civarlarında olup da ikinci el piyasası uygun olan modellere de açığım ya da indirimli şekilde yakalarsak vs. aklımda MSI Pro serisinden bir model var ama farklı modellere de bakmak istiyorum.

Video edit, görüntü düzenleme için uygun.
Görüntü kalitesi üzmeyecek.
Oyunda oynayan bir insanım ama çok elzem değil.
Min 100Hz.
Kare veya daire şeklinde ayağa sahip.
Mümkün ise pivot.

Bir monitör bakıyorum biliyorum bu fiyata zor gibi ama belki vardır.

Sıfır olmak zorunda değil! Hocalarım genelde video edit, kurgu, Photoshop gibi şeyler ile uğraştığım için renk doğruluğu ve görüntü kalitesi önemli (bu bütçeye zor olduğunu biliyorum). Laptopuma bağlayıp kullanacağım ana ekran olarak, Laptopum'da HDMI çıkışı var 4060 ekran kartına ve 165Hz tazeleme hızı var. Pivot bir monitör arıyorum fiyatı 5K civarlarında olup da ikinci el piyasası uygun olan modellere de açığım ya da indirimli şekilde yakalarsak vs. aklımda MSI Pro serisinden bir model var ama farklı modellere de bakmak istiyorum.

Min 100Hz.
Mümkün ise pivot.

Yani herhangi bir tavsiyem yok ama ASUS'un 2. el monitörleri var 144 Hz pivot diyorsan bu fiyata çok zor imkansız dediğim gibi ASUS bakabilirsin 2.el attığım gayet iyi ama dediğim gibi eskilerin 144 Hz'si ama iyidir.

Screenshot_1.png

Min 100Hz.
Mümkün ise pivot.

Bütçen çıkarsa buna bakabilirsin.

Yani herhangi bir tavsiyem yok ama ASUS'un 2. el monitörleri var 144 Hz pivot diyorsan bu fiyata çok zor imkansız dediğim gibi ASUS bakabilirsin 2.el attığım gayet iyi ama dediğim gibi eskilerin 144 Hz'si ama iyidir.

Eki Görüntüle 2533569

İlginiz için teşekkürler hocam.

Bu modeli görmüştüm ama galiba ölü piksel şikayetleri var bir de ilk defa duyduğum marka açıkçası.

Bu modeli görmüştüm ama galiba ölü piksel şikayetleri var bir de ilk defa duyduğum marka açıkçası.

Marka Çin'de köklü bir şirket. Samsung gibi büyük markaların panellerini üretiyor. Ve ölü piksel tüm monitörlerde çıkabilir.

incelemesi burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın dediği monitör bayağı güzel bir marka bu arada evet hatta 200 Hz mi neydi bir kanal incelemişti söyle miyim şimdi bunu alırsan daha sağlıklı olacak ama 2.eldede işte görüp aldığın için ölü piksel ışıksızması falan adam izin verirse yaparsın ama dediğim gibi bu 144 Hz biraz 2020'lerin 144 Hz'si gibi KTC bayağı iyi 600 lira koyabilirsen alabilirsin tabii ki de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı