3500 TL'ye monitör tavsiyesi

Bende olsam gigabyte modelini alırdım. Rampage gamebooster James donkey gibi markaların klavye mouse gibi parçaları alınabilir modeline göre sakın monitörde alt markaları tercih etmeyin. Viewsonic AOC LG Asus gigabyte gibi markaların monitörlerine bakın.

Gigabyte parasını hak eden F/P bir ürün. Havada karada her yerde sattı. Fiyatta artış gösteriyor.
Yanlış anlamayın ama Gigabyte yanına Rampage nasıl diye soruyorsunuz. Yakından uzaktan alakası yok katiyen alınmaz.

Baktım biraz daha 4000 TL'ye yaklaşabilirim IPS panel olması açısından.

Gigabyte aklıma yattı son birkaç monitörle karşılaştırıyorum MSI bu modeli nasıl sizce Gigabyte İtopya'da 3899du galiba 100 lira fark var arada. Sağa sola dönme özelliği gördüm artı olarak

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221115-124822_Chrome.jpg
    Screenshot_20221115-124822_Chrome.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 52
Gigabyte aklıma yattı son birkaç monitörle karşılaştırıyorum MSI bu modeli nasıl sizce Gigabyte İtopya'da 3899du galiba 100 lira fark var arada. Sağa sola dönme özelliği gördüm artı olarak
gigabyte çok daha iyi hem nano ips hemde 180 hz renk sayısıda çok güzel
bir arkadaşım msi optik almıştı 6 tane ölü pikselden garantiye gönderdi 1 ay boyunca bekledi yenisini verdiler servisi biraz sıkıntılı galiba

Alamadım fiyat 4.628, 71 olmuş. Eve gelince alacaktım bir baktım fiyat fırlamış 4000TL'ye kadar başka öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı