3500 TL'ye PS4 Fat kasa ve 2 kol alınır mı?

Belki bir gün PS4 modellerini öğrenmiş olursun.
Sen beni gözardı listesine ekleyip kırmızı halı töreni yapmamış mıydın kanka ya, hala laf yetiştiriyorsun. Bak kaldırdıysan söyle, beni gözardı listesine eklemenden dolayı üzüntümü tamamen sıfırlar bu durum.

Önce insanlara düzgün hitap etmeyi öğren, sonra bana bir şeyler öğretirsin. Daha fazla da cevap yok sana.
 
Hocam garantili cihaz o zaman bunu alabilirsiniz ama hangi cuh serisi olduğunu satıcıya sorabilme imkanınız var mıdır?

Kendisiyle konuştum hocam cuhden pek anlamam konsollarla pek aram yok ben bilgisayarlarla ilgilenirim genellikle çok önemli bir şeyse sorayım cuh nedir onu da bilmiorum.
Yok hocam doğrusunuz zaten. Yalnız fat kasa çok ısınıyor, sürekli olarak fan sesi çıkarıyor. O yüzden Slim daha mantıklı bir seçenek. Eğer PS4'ü kullanacağınız birisi daha varsa tabii ki çift kollu seçenek daha mantıklı. Slim alsanız 2.kola vereceğiniz parayla birlikte asgari 4.000 TL vermiş olacaksınız.

O açıdan bakınca fat da alabilirsiniz. Ucuz Slim ilanı yakalarsanız ve güvenilir bir satıcıysa Slim alıp üstüne de 1 kol alabilirsiniz yine ikinci elden.

Aslında tek kollu Slim alıp yanına bir tane kol almayı düşündüm ama 2.el kol bile 400TL civarlarında sıfır 800TL'yi buluyor yani Slim alsam tek kollu 2.kolu almam uzun sürebilir o yüzden fat tercih ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı