3500 TL'ye PSU önerisi

Peki bu ürünü siz kullanıyor musunuz şu an çok teşekkürler hocam içim rahatladı.

Hocam eyvallah XPG'yi biliyorum RAM konusunda iyi ama bu markaları ilk kez gördüm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ama galiba Corsair'de karar kılacağım biraz zorlayacağım kendimi.

Hocam PSU boyutları hepsi aynı mı yani kasaya sığmama durumu var mı? Benim mini ATX.

Kendim kullanmıyorum ama bir arkadaşa aldırdım oda arıyordu bunu aldık PSU çok güzel çalışıyor zaten Gold sertifikası var ve o kadar sessiz çalışıyordu ki kendim de almak istedim resmen tam modüler olması da ayrı bir zevk kablo fazlalığı ve kirliliği yok gerektiği kadar kablo kullanıyorsun.
 
Çok kesin konuştun peki koruma özellikleri var mı ve bunu sen kullanıyor musun?

Koruma var hocam. Tas gibi PSU'dur. Delta dediginiz marka genelde kullaniciya pek ürün cikartmaz. Bircok teknoloji ureticisinin serverlarinda ve bircok markanin laptopunun adaptorunde Delta'nin imzası vardır.
 
@AteşMalik Hyrdra M 750W almayın. Düşük kaliteli ve eksikleri olan bir model, o fiyatı hak etmiyor. Delta 750 HB güzel modeldir, RM750e'ye fazladan 1000 TL vermenin bir getirisi yok. Yalnız Delta 750 HB biraz uzun bir PSU, kasanızın PSU desteğini kontrol etmenizde yarar var.
 
Son düzenleme:
@AteşMalik hyrdra m 750W almayın. Düşük kaliteli ve eksikleri olan bir model, o fiyatı hak etmiyor. Delta 750 HB güzel modeldir, RM750E'ye fazladan 1000 TL vermenin bir getirisi yok. Yalnız Delta 750 HB biraz uzun bir PSU, kasanızın PSU desteğini kontrol etmenizde yarar var.

Aşırı gerilim koruması.
Düşük gerilim koruması.
Aşırı güç koruması.
Aşırı sıcaklık koruması.
Aşırı akım koruması.
Kısa devre koruması.
Bu tür korumaları mevcut mu hocam.

@AteşMalik hyrdra m 750W almayın. Düşük kaliteli ve eksikleri olan bir model, o fiyatı hak etmiyor. Delta 750 HB güzel modeldir, RM750E'ye fazladan 1000 TL vermenin bir getirisi yok. Yalnız Delta 750 HB biraz uzun bir PSU, kasanızın PSU desteğini kontrol etmenizde yarar var.

Mikro ATX kasam var.
 
@AteşMalik bildiğim kadarı ile UVP hariç diğerleri mevcut. UVP de ATX standartları cercevesinde onerilen ama zorunlu olmayan bir koruma.

Mikro ATX kasam var.

M-ATX kasalarda da PSU boşluğu ön tarafta HDD bölümu bulunup bulunmaması veya bölümün yerine göre değisebiliyor. 19 cm uzunluğu olan bir PSU, ona gore ölcerek ya da kasa modelinizi biliyorsaniz, internetten bakılarak öğrenilebilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı