Hocam sordum aciliyetten sattığını ve hiçbir sorunu olmadığını söyledi. Furmark testleri de gayet güzel sağlam gibi. Sadece oyun amaçlı kullanılmışAlınır evet ama muhtemelen mining ürünüdür. Garantisi ve faturası varsa Mining yapılmış olması da çok dert değil performansı düzgünse.
Hocam sordum aciliyetten sattığını ve hiçbir sorunu olmadığını söyledi. FurMark testleri de gayet güzel sağlam gibi. Sadece oyun amaçlı kullanılmış
Hocam sordum aciliyetten sattığını ve hiçbir sorunu olmadığını söyledi. Furmark testleri de gayet güzel sağlam gibi. Sadece oyun amaçlı kullanılmış
MSI RTX 2060 6 GB 3500 TL. FurMark testleri 72 derece. Alınır mı?
Atayım linki sana bir konuş benim ihtiyacım yok alıp satıyorum sürekliReis bu kadar ucuza nereden buluyorsun bende ekran kartı arıyorum da.
Kutu var fatura yokİnanmayın hocam ne dediklerine. Fatura, kutu ve garanti var mı ondan haber verin siz.
7 dk da 72 dereceyi geçmedi.Referans almanız açısından 0 aldığım ASUS Dual EVO 6 GB modelinin 1080p 8X MSAA 2 dakikalık FurMark sonucunu bırakıyorum.
Eki Görüntüle 1575758
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.