RTX 2060S 3500 TL'ye alınır mı?

Yeterli. Ama ayarlar en az 1080p 8xMSAA olsun. Bazı üç kağıtçılar ayarları hafif tutup, sıcaklığı düşük gösterebiliyor. Ağır yükte test etsin.
Hocam yalnız hafif ayarlarda kart daha çok ısınıyor Furmarkta bilginiz olsun. 8XMSAA düşük kare çizdirdiği için fazla güç tüketmiyor kart. 8XMSAA kapattıktan sonra fazla kare çizdiği için daha çok ısınır. Kendiniz de test edebilirsiniz.

Genellikle iki testi de 10 dk yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kart sahibi arkadaşa dedim ki 2x msaa 1080p 10 dk test ama değerler kaç olmalı 80 geçmemeli dimi gideyim video izleyeyim

Arkadaşlar kart internet kafede kullanılmış 8xmsaa 120 fps 10 dk test etmiş 77 derece olmuş macunları değişsem eminim daha iyi sonuç verebilir

160 FPS

0x 160 fps pardon

Son düzenleme:
Hocam yalnız hafif ayarlarda kart daha çok ısınıyor Furmarkta bilginiz olsun. 8XMSAA düşük kare çizdirdiği için fazla güç tüketmiyor kart. 8XMSAA kapattıktan sonra fazla kare çizdiği için daha çok ısınır. Kendinizde test edebilirsiniz.

Genellikle iki testide 10 dk yapmanızı tavsiye ederim.
Bunu bilmiyordum, deneyeceğim. MSAA yüksek olunca, daha çok yük altına biniyor diye biliyorum. Deneyeceğim, teşekkürler.
kart sahibi arkadaşa dedim ki 2x msaa 1080p 10 dk test ama değerler kaç olmalı 80 geçmemeli dimi gideyim video izleyeyim

Arkadaşlar kart internet kafede kullanılmış 8xmsaa 120 fps 10 dk test etmiş 77 derece olmuş macunları değişsem eminim daha iyi sonuç verebilir

160 FPS

0x 160 fps pardon
Gerek yok bence, 77 derece kötü bir sonuç değil. 80 dereceye kadar normal kabul edilir, modelden modele değişmekle birlikte. 80 üzerini çok çıkmadıkça gereği yok. Başka bir kusuru var mıdır, nasıl anlaşılır bilemem ama.

Kartı aldım aldığım kişi aldığından beri hiç bakım yapmamış 3 yıl kullanmış iyi abi dedim termali değişirim daha iyi olur dedim. Yok kardeşim dedi orjinali gibi olmaz dedi. Adam haklı çıktı birkaç derece yükseldi. Arxtic mi nedir ondan vardı bende olmazsa likit metal yaparım

Kartı aldım aldığım kişi aldığından beri hiç bakım yapmamış 3 yıl kullanmış iyi abi dedim termali değişirim daha iyi olur dedim. Yok kardeşim dedi orjinali gibi olmaz dedi. Adam haklı çıktı birkaç derece yükseldi. Arxtic mi nedir ondan vardı bende olmazsa likit metal yaparım
Macunu değiştirirseniz tabi ki sıcaklığa faydası olur, hayırlı olsun.

kafe malı bişey almak çok mantıklı değil hocam,yarın öbürgün kart çöp olabilir.3500 tl ucuz derken bulgurdan olabilirsiniz,bol şanslar.

Yani biraz dediğiniz gibi, kendiniz kaşınmışsınız :) Sıcaklıklar 85 ve üzeri gibi aşırı yüksek derecelere çıkmadıkça, herhangi bir müdahale yapmayı mantıklı bulmuyorum. Ben 5 sene boyunca aynı kartı kullandım, ne macun yeniledim, ne başka bişey. Sıcaklığında sorun yoktu çünkü.
Neyse hayırlı olsun bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı