3500 TL'ye sessiz klavye önerisi

Yapılış videosu vs var mı peki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende olan klavye bu şu an sessiz olması ve ekran olması yönünden ilk olarak Apex 7 satın aldım ve 1 hafta kullanmadan iade ettim çünkü fiyatına göre rezil bir ürün. İsterseniz bu ürünü alıp daha sonradan Switch'lerini değiştirebilirsiniz.

Custom mevzusu tam olarak nasıl oluyor hocam?

Mesela kasayı ayrı, Switch'i ayrı, tuşları ayrı alıyorsunuz. İstediğiniz kasayı, istediğiniz Switch'i, istediğiniz tuşu alabiliyorsunuz böylece. Ayrıca istediğiniz zaman her şeyini komple değiştirebilirsiniz. Hissiyat olarak bence tam boy o tarz klavyelerden kat kat iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende olan klavye bu şu an sessiz olması ve ekran olması yönünden ilk olarak Apex 7 satın aldım ve 1 hafta kullanmadan iade ettim çünkü fiyatına göre rezil bir ürün. İsterseniz bu ürünü alıp daha sonradan Switch'lerini değiştirebilirsiniz.

Mesela kasayı ayrı, Switch'i ayrı, tuşları ayrı alıyorsunuz. İstediğiniz kasayı, istediğiniz Switch'i, istediğiniz tuşu alabiliyorsunuz böylece. Ayrıca istediğiniz zaman her şeyini komple değiştirebilirsiniz. Hissiyat olarak bence tam boy o tarz klavyelerden kat kat iyi.
Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.

Darmoshark Top75 Mekanik Klavye Custom'la uğraşamam derseniz bu da iyidir. Top75 çok hassas Switch'lere sahip. Azıcık dokunsanız bile algıyacak seviyede.

Son düzenleme:
@meh48 custom olunca böyle oluyor

Dosya Ekleri

• IMG-20240106-WA0000.jpg
    IMG-20240106-WA0000.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 46
Boyle rengarenk desenli klavyeleride hiç sevmem sade siyah-gri tonda klavyeler seviyorum ama onda bu sorun var bunda bu sorun var diye diye klavye bulamadım alamadım gitti XPG Summoner aldım yazılım kısmı klavyeyi kullanilamaz hale getiriyordu iade ettim hala bakınıyorum.
ozellestirebilirsiniz anlamında gösterdim. Bu kardeşimin klavyesi. bendeki daha sade

Dosya Ekleri

• 20231012_200344.jpg
    20231012_200344.jpg
    176,5 KB · Görüntüleme: 35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı