3500 TL'ye Sistem Toplama

TR_FridayMoon

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2014
Mesajlar
33
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
TSK Personeli
Gençler merhaba,
Evde Asus M70AD hazır kasa iş Pc'im vardı Bununla benim oğlan hem oyun (BF4) gibi oyunlar oynuyordu.
Diyorum ki Hem benim işime mani olmasın bende onun işine mani olmayayım : Onun için Şöyle bir kasa çıkarttım. BF4 Oynamasında sıkıntı çıkartmaz gibi duruyor ama yinede siz bir bakın diyorum.
NOT:Bütçe 3000 - 3500

PYNQ1Q.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence baştan aşağı sistem değişmeli, ekran kartı ve ram düşük kalmış. Windows yazılımı ve SSD şart mı ? Bu bütçeye intel işlemcili pc toplanabilir. OC yapacak mısınız ? OC yapacaksanız ve SSD şart değil ise şöyle bir sistem topladım, bütçenizi 100 TL aşıyor. Sıkıntıysa daha düşük bütçeli bir monitör seçilebilir.
sistem 10.png
 
Son düzenleme:
Elinize kolunuza sağlık teşekkür ederim . SSD benim için bir kaide. Bütçe önemli değil bu sistemi düşüneyim . İşletim sistemi gerekli tabiki de.
OC yapmayacağım uzun yıllar kullanılsın istiyorum.
 
İş yerinde değilde evde iş için kullanacaksanız windows işletim sistemini çıkartın. Onun yerine ekran kartını veya ramleri yükseltebilirsiniz.
 
İş için değil benim çocuk için alıcaktım. Eğer olur da işim düşerse diye Windows'u alacağım. Kullandığım programlar yasal lisans istiyor.
 
Yanlış anlamadıysam OC yapmanın işlemcinin ömrünü kısaltacağını düşünüyorsunuz, ama sandığınız kadar kısaltmaz. Ama genede kararlıysanız işlemciyi 4690 seçip soğutucuyu çıkartıp 120 gb Samsung SSD ekleyebilirsiniz. Bütçenizi aşmaz. Windows'u kendinizde yükleyebilirsiniz o yüzden sordum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı