35000 liraya kadar monitör önerisi

Proke

Femtopat
Katılım
21 Mart 2024
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, aşağıda bulunan 4 ürün arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklıdır? Bunlar harici bir öneriniz olursa da almaya açığım, daha düşük fiyata bir monitör de olur fiyat performans olan.
Alienware 34 inç oled
Samsung 34 inç oled

Neo G8
Neo g7


Benim tercihim ultrawide bir monitör işimden dolayı fakat oyunlarda kötü olduğunu söylüyorlar o yüzden Samsung Neo 8 vs Neo7 monitörü de koydum buraya. Bu arada ekran kartım 7800XT, monitörün 4K olmasına gerek yok açıkçası oyunlarda çok iyi performans göstereceğini sanmıyorum 4K çözünürlükte.
 
Son düzenleme:

Bu aynısı galiba dimi? İtoypada uygun fiyatlı.
 
Neo G8'de scanline problemi var, tavsiye etmem. Neo G7 daha alinasi ama butcen OLED'i kapsiyor ve ultrawide istiyorsun, bu durumda Neo G7 almak pek mantikli degil.

AW3423DWF daha iyi bu arada G8 OLED'den. G8 OLED ile alakali problem yasayanlar vardi. Ikisi ayni paneli kullaniyor.
 
Neo g8'de scanline problemi var, tavsiye etmem. Neo G7 daha alinasi ama bütçen OLED'i kapsiyor ve ultrawide istiyorsun, bu durumda Neo G7 almak pek mantikli degil.

AW3423DWf daha iyi bu arada G8 OLED'den. G8 OLED ile alakali problem yasayanlar vardi. Ikisi ayni paneli kullaniyor.

Hocam masamın derinliği çok fazla değil o yüzden AW3423DWf biraz daha öne doğru geliyor ölçü olarak sanırım 10 cm kadar daha önde altta verdiğim siteden karışılaştırmasına baktımda. Genel olarak herkes Alienware öneriyor bu arada gerçekten.
Samsung Odyssey OLED G8/G85SB S34BG85 vs Dell Alienware AW3423DWF Side-by-Side Monitor Comparison
 

Geri
Yukarı