@Rufat Mammadov hocam Nvidia avantajları da var almışken sorunsuz almak istiyorum
@messinicocugu @Helra1 siz de toplar mısınız
Burada anlattım, okursanız biraz kafanıza yatar gibi.@NeqetRia ben normalde AMD düşünüyordum ama PC toplayan adam diye biri var WattMan hatası var demişti o yüzden NVIDIA'ya döndüm
Şu hatayı her kartta her saniye alıyormuşuz gibi lanse etmeyin artık. Wattman, bir hata değildir. Sistemde kontrolsüz güç kesintisi sonucu Driver ayarlarının geri yüklenmesidir. Çoğu zaman ekran kartından bile kaynaklanmaz, PSU, elektrik kesintisi, yanlış RAM ayarı, yanlış CPU ayarı, yanlış Windows ayarları gibi nedenlerden sistemin kapanması veya çökmesi nedeniyle olur. Bu nedenler ile değilse ekran kartı arızalı gelmiştir. 4 ayda RX 6600 ile sadece 3 kere Wattman hatası aldım, 3'ü de elektrik kesintisi nedeniyle.
Eski sürücüyü yükleyerek düzelir.@SmileySlayer nasıl düzeltiyorsunuz
Hocam kullanılacak çözünürlük nedir?@Rufat Mammadov hocam Nvidia avantajları da var almışken sorunsuz almak istiyorum
O zaman mantıken işlemciyi 12.nesil seçip ekran kartına ve diğer bileşenlere yoğunlaşabilirim.
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok ama hatanın kaynağına bağlı. Mesela elektrik kesildi, Wattman yedin. PSU kaliteliyse(AMD ve NVIDIA fark etmez, ikisine de elektrik kesintisinden zarar gelebilir) hiçbir şey yapmadan sistemi açıp kullanabilirsiniz.@SmileySlayer nasıl düzeltiyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.