3500TL civarı Hangi cihazi almaliyim?

Hangisini almaliyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    29

xakbaba

Centipat
Realme 6 Pro SD720G 3300.
Huawei Nova 5T Kirin 980 3500.
2.el S10E Exynos 9820 3600.

Hangi cihaz tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme 6 Pro SD720G 3300.
Huawei Nova 5T Kirin 980 3500.
2.el S10E Exynos 9820 3600.

Hangi cihaz tercih edilmeli?

Bulabiliyorsan S10e öneriyorum. Exynos'un şarj tüketme sıkıntısı olabilir Realme 6 pro'ya göre ancak adb ile tüm bloatwareler temizlendiğinde ve Microsoft Launcher kurunca çok rahat bir kullanımı olacaktır. Realme 6 Pro 90 hz ekranı sadece oyun oynarken ve çok uzun süre baktığında(videolar hariç onlar maks 60FPS) göz yorgunluğunu alması için var.

İkinci el bir Samsung ben olsam almam çünkü Samsung pil erozyonu çok hızlı olan bir firma 3-4 cihazda gördüm buna S10E'de dahil ilk başlarda iyi ancak sonradan tozutmaya başlıyor. Ben güncelliği açısından realme 6 Pro derim veya mi 9T Pro listede değil ancak halen güzel telefondur.

Samsung'un kullandığı bataryalar ile diğer firma bataryaları arasında bir kalite farkı yok. Bu yüzden Samsung çabuk batarya eskitiyor söylemleri boş söylemler, aldırış etmenize gerek yok. S10e bu modellerden daha üstün bir cihaz, ikinci el garantisi varsa alınır, sorunu falan yoksa. Diğer ikisi arasından da önerim Nova 5T.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı