3500TL DDR5 16x2 beyaz RAM önerisi

Bütçe
3500TL

nMberk

Hectopat
Anakart
MSI B650 Edge WiFi
İşlemci
R5 7600X
Başlıkta yazdığım gibi 3500TL'ye beyaz DDR5 16x2 RAM arıyorum RGB olsa daha iyi olur. Bütçem esnek indirimde vs bulduğunuz varsa biraz artırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair RAM almayın da ne alırsanız alın. Kingston, Crucial, G.Skill tavsiye ederim ama hem ucuz hem RGB diye Corsair almayın çip kalitesi leş, XMP ucuz modellerinde asla çalışmıyor.

Hocam Kingston'u düşünüyorum da bütçeleri o paralara çıkmaya değer mi sizce bir de OC ile hangi değerleri görebilirim başımı ağrıtmayacak düzgün bir RAM istiyorum bir de bunun chipi ne biliyor musunuz?

Kendim de bunu buldum https://www.amazon.com.tr/dp/B0B62YRGSJ?ref_=cm_sw_r_apann_dp_0B3CS3T4AR81MM31JYZ7
5200MHz CL40 ne kadar performans kaybettirir bir arkadaş 5200 CL38 RAM'i 6000MHz CL34'te kullandığındını yazmıştı aynı marka değil ama ona yakın performans alabilir miyim?

Hocam Kingston'u düşünüyorum da bütçeleri o paralara çıkmaya değer mi sizce bir de OC ile hangi değerleri görebilirim başımı ağrıtmayacak düzgün bir RAM istiyorum bir de bunun chipi ne biliyor musunuz?

Kendim de bunu buldum Amazon.com.tr
5200MHz CL40 ne kadar performans kaybettirir bir arkadaş 5200 CL38 RAM'i 6000MHz CL34'te kullandığındını yazmıştı aynı marka değil ama ona yakın performans alabilir miyim?
Amazondaki corsair rgb ramler almanyadan geliyor amazon vergileride alıyor ama ürün ucu ucuna 150 euro bu yüzden gümrük sorunu çıkarma ihtimali var eğer alırsanız sürece paylaşırsanız sevinirim. Bende beyaz bir sistem dizeceğim ve Türkiyede düzgün beyaz ddr5 ram bulamıyorum bu fiyatlarda.

Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 5200MHz C40 Memory Kit - Beyaz
Bu alınabilir fakat rgb si yok.

Aynı sitede c36 5600mhz modelide var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı