3500TL i3-6300 ve GTX 1050Ti Sistem Toplama

Angelcorpse

Megapat
Yer
İstanbul/Kadıköy
Mart ayı gibi şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce nasıl?
  • i3-6300
  • MSI H110M Gaming
  • Corsair Vengeance 8GB 2400MHz
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
  • Corsair Force LE 120GB
  • MSI GTX 1050Ti Gaming
  • Corsair Carbide 100R
  • Corsair VS550 +80

Son düzenleyen: Moderatör:
Webdenal.com ve sinerji.gen.tr gibi sitelerden baktım

Monitör dahil 3500 TL Dell E2216H düşünüyorum.

Monitörün dahil olduğunu ilk mesaja yazmamışsınız ben de sadece kasa içeriği 3500 sandım. Aldığınız fiyat normal o halde. Ram'i 16 GB yapmaya çalışın artık 8GB devri bitiyor. Ek olarak 1TB + 120GB SSD yerine 250GB SSD tercih ederseniz daha güzel olabilir. Bir düşünün.

Bugün Hepsiburada üzerinde bilgisayar parçalarında kampanyalar var. Şu günlerde alacaksanız kaçırmayın çünkü epey uygun.

Monitörün dahil olduğunu ilk mesaja yazmamışsınız ben de sadece kasa içeriği 3500 sandım. Aldığınız fiyat normal o halde. Ram'i 16 GB yapmaya çalışın artık 8GB devri bitiyor. Ek olarak 1TB + 120GB SSD yerine 250GB SSD tercih ederseniz daha güzel olabilir. Bir düşünün.

Bugün Hepsiburada üzerinde bilgisayar parçalarında kampanyalar var. Şu günlerde alacaksanız kaçırmayın çünkü epey uygun.
3000 TL bir Bütçem var aslında bütçemin üzerine çıktım çünkü 1050ti gaming x almayı çok istiyorum ram biraz bekleyebilir tek modül düşünüyorum ileride 16 GB'a upgrade ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı