3500TL MAC masaüstü sistem toplama

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
MacBook Pro fiyatlarından dolayı ve iMac sistemlerinde eski olmasından dolayı kendim direk Mac işletim sistemli PC toplamak istiyorum.
Bütçe Max 3500TL.

İstediğim aslında AMD ama tavsiyelernizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel sistemler macOS için daha kullanışlı ve güncelleme konusunda daha rahatlar. Yine de AMD sistem toplamak istiyorsanız, bütçenizin el verdiği en iyi sistemi alın. Hazır toplanmış sistemler ideal olur. Fakat ekran kartı mutlaka AMD olsun ki nVidia'lar hâla uyumsuzlar.

Intel sistemler macOS için daha kullanışlı ve güncelleme konusunda daha rahatlar. Yine de AMD sistem toplamak istiyorsanız, bütçenizin el verdiği en iyi sistemi alın. Hazır toplanmış sistemler ideal olur. Fakat ekran kartı mutlaka AMD olsun ki nVidia'lar hâla uyumsuzlar.

Hocam, mac sistem kurmak istiyorum. Mesela 3.5K fiyata hazır sistemde olabilir masaüstü de laptopda ama mac kurup xcode kurmak istiyorum.
Aslında asıl amacım mac sistem...

Bunlara bakabilirsiniz. i3 olanı i5 9400F ve RX580 8GB ile yükseltirseniz daha mantıklı.

Hocam bu port numarası olsun, sistem olsun mesela nasıl anlayacağım olup olmayacağını
Valla hocam Hackintosh'dan hiç anlamam ama Youtube'dan bakarak attığım sistemin uyumlu mu yoksa uyumsuz mu olduğuna bakabilirsiniz.

Burda benzer bir sistemde başarılı bir şekilde kurulmuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı