3500TL Mac OS Destekli Sistem Tavsiyesi

Hanzo

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, kısa araştırmam sonucunda şöyle bir link buldum. Intel Skylake CPUs and 100 Series Motherboards Buyer's Guide
(%100 uyumlu olmayacağını biliyorum.)
Kendimce monitörlü, klavye ve mauseli bir sistem topladım. İşlemci ve ekran kartını 2017'ye doğru upgrade edeceğim. Sistem MAC OS için uyumlu mu? İçinde bu klavye mause bulunan daha iyi bir sistem toplayabilir misiniz?

wp_ss_20160319_0004.png
wp_ss_20160319_0005.png
wp_ss_20160319_0006.png

Bu arada Razer Firefly'ı en uygun fiyata nerden temin edebilirim?

@montezuma

tabiki senin tercihin ama bence razer ürünlere o kadar para vermek yerine daha kullanışlı ve sağlam ürünler alabilirsin. Mac OS konusuna gelince yeni nesil anakartların çoğunda g sata desteği var muhtemelen bunda da vardır. Ekran kartının Nvidia olduğu iyi olmuş çünkü amd ekran kartlarında destek vermeyebiliyor. Eğer Mac Os dan iyi bir verim almak istiyorsan SSD düşünebilirsin HDD biraz yetersiz kalıyor. Bu arada şunu da söyleyelim ben Mac OS kurduğumda pek fazla verim alamamıştım ve sistem 1-2 hafta sonra kendiliğinden çöküyordu arkadaş kendi laptopuna kurmuştu onda da aynı sorun olmuştu bunu da göz önünde bulundurursan iyi edersin...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı