Teşekkür ederim. İşlemciyi biraz daha güçsüzleştirip ekran kartını yükseltebilir miyiz?
Teşekkür ederim. İşlemciyi biraz daha güçsüzleştirip ekran kartını yükseltebilir miyiz?
İ3 7100'le olursa G4560'la da olur. Pek bi' performans farkları yok.Darboğaz olur mu?
Onlarda çok iyi ikililer. Buyrun oyun testleri:Benim önerdiğim sistemdeki işlemci daha güçlü. RX470 ile iyi bir ikili olurlar fakat Pentium işlemciyi bilemem.
RX470'li sistemlerden şuanlık daha iyi performans alırsın ama bu geleceğe yönelik bir sistem. Dersen gelecekte ekran kartını değiştiririm, o zaman bunu al.
İ3 7100'le olursa G4560'la da olur. Pek bi' performans farkları yok.
Onlarda çok iyi ikililer. Buyrun oyun testleri:
RX470'li sistemlerden şuanlık daha iyi performans alırsın ama bu geleceğe yönelik bir sistem. Dersen gelecekte ekran kartını değiştiririm, o zaman bunu al.
İ3 7100'le olursa G4560'la da olur. Pek bi' performans farkları yok.
Onlarda çok iyi ikililer. Buyrun oyun testleri:
O zaman da benim sistemi öneririm işte.Teşekkür ederim. İşlemciyi biraz daha güçsüzleştirip ekran kartını yükseltebilir miyiz?
3-4 yıl boyunca kullanmayı düşünüyorum diyorsan benim sistemi öneririm. Yok, 1, 1.5 yıla yeni ekran kartı alırım diyorsan i5'li sistemi al.G
Gelceğe yönelik bir sistem. Peki senin başka önerin var mı?
Olmaz, olsa da biraz olur. O RAM'ler fazla, anakart frekansı RAM'den düşük. O ekran kartı eski, hem AMD alma, 1050 Ti 4GB alabilirsin. Asus öneririm, hem 700-800 arası fiyatı. RAM 8GB yeter, tekli RAM al. CL13 gecikmeli RAM alabilirsiniz, anakart da saçma, Asus H ya da B serisi alabilirsin. Onlar 50-100TL daha uygun, işlemci çok önemli bu konuda, i5 işlemci alırsan darboğaz olmaz.Darboğaz olur mu?
Olmaz, olsa da biraz olur. O RAM'ler fazla, anakart frekansı RAM'den düşük. O ekran kartı eski, hem AMD alma, 1050 Ti 4GB alabilirsin. Asus öneririm, hem 700-800 arası fiyatı. RAM 8GB yeter, tekli RAM al. CL13 gecikmeli RAM alabilirsiniz, anakart da saçma, Asus H ya da B serisi alabilirsin. Onlar 50-100TL daha uygun, işlemci çok önemli bu konuda, i5 işlemci alırsan darboğaz olmaz.
Olmaz, olsa da biraz olur. O RAM'ler fazla, anakart frekansı RAM'den düşük. O ekran kartı eski, hem AMD alma, 1050 Ti 4GB alabilirsin. Asus öneririm, hem 700-800 arası fiyatı. RAM 8GB yeter, tekli RAM al. CL13 gecikmeli RAM alabilirsiniz, anakart da saçma, Asus H ya da B serisi alabilirsin. Onlar 50-100TL daha uygun, işlemci çok önemli bu konuda, i5 işlemci alırsan darboğaz olmaz.
4x4 daha ucuz diye alınabilir aksi takdirde 4x4 almanın mantığı yok 2x8 ile aynı performansı verir. Ayrıca i3 7100 yerine G4560 alsa anakartı B250M yapabilir, hem gelecek için daha iyi olur hem de BIOS güncellemesi ile uğraşmaz.[/QUOTE]
Ekran kartı ve işlemcileri çok ısınıyor. Hem Intel'e AMD yaklaşmaz bile, ekran kartı Nvidia. İşlemci Intel, AMD çabuk bozulur, performansı düşük.AMD alma derken? Neden anlamadım.
4x4 daha ucuz diye alınabilir aksi takdirde 4x4 almanın mantığı yok 2x8 ile aynı performansı verir. Ayrıca i3 7100 yerine G4560 alsa anakartı B250M yapabilir, hem gelecek için daha iyi olur hem de BIOS güncellemesi ile uğraşmaz.
Bu konuşmanızla bile Fan Boy olduğunuz belli oluyor. Ne anlatsam boş o yüzden aynen, aynen diyorum.Ekran kartı ve işlemci leri çok ısınıyor hem intel'e AMD yaklaşmaz bile ekran kartı Nvidia. İşlemci Intel AMD çabuk bozulur performansı düşük
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.