3500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

alierdogann

Hectopat
Makaleler
1
Normalde 4000TL bütçem var ama taksitle alacağım için faiz oluyor. Bütçe maksimum 3500TL önerilerinizi bekliyorum. İtopya ya da Vatan Bilgisayar'dan alacağım.

Adsız.png

Vatan'da şu an KDV indirimi var ama bitmesine çok az bir süre kaldı, bir dahaki indirimde bu sistemi alırsınız, o zaman kadar da 200 TL falan biriktirip yanına da şu monitörü alırsınız: Captcha Verification

AMD RX 570 ekran kartı
B450M PRO-M2 anakart
AMD RYZEN 5 2600 işlemci
240 GB Adata SU650 SSD
Corsair Vengeance 3000 MHz RAM
Xigmateg Glare 7A 600W 80+ kasa

Monitörü arkadaşın önerdiği gibi alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 378215

Vatan'da şu an KDV indirimi var ama bitmesine çok az bir süre kaldı, bir dahaki indirimde bu sistemi alırsınız, o zaman kadar da 200 TL falan biriktirip yanına da şu monitörü alırsınız: Captcha Verification

APU (dahili GPU) yu kullanmayacaksanız RYZEN G kodlu işlemci almayın arkadaşlar boşa para harcamayın. 2300x veya 1600 en olmadı 1300 ü tercih edebilirsiniz.

Ben bugün Vatan bilgisayardan topladım.
Ryzen 5 2600
ROG RX570
8 GB RAM
A320M
RAMPAGE X-HORSE KASA
Elimde SSD ve HDD olduğu için almadım.

Toplam 3200 TL

Ben bugün Vatan bilgisayardan topladım.
Ryzen 5 2600
ROG RX570
8 GB RAM
A320M
RAMPAGE X-HORSE KASA
Elimde SSD ve HDD olduğu için almadım.

Toplam 3200 TL
Size sorum anakartınıza biot update attılar mı ?
Arkadaşlar perşembe günü kesin alacağım. Alacağım yer de kesinlikle vatan bilgisayar olucak. Önerilerinizi bekliyorum orada dediğiniz ürünün stoğu olmasa bile yakın şeyler alacağım.
Ayrıca monitör dahil değil monitör için de ek bütçem var.
Yani bütçe 3500TL (monitör hariç)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı