3500TL para ile ne yapılır?

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Staja başladım. 3500 TL alıyorum aylık. Bu para ile ne yapılır yatırım yapmak istiyorum. Şöyle bir 1000-1500'de kendime ayırmak istiyorum. Bir şeyler almak için tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakımdan soruyorum nasıl 3500TL alıyorsunuz? Stajyerler asgari ücretin %30 olarak ücretlendiriliyor şu anki fiyata göre ise 5102,07 TL yapıyor.

Gülme emojisi atacak ne var burada? Tavsiye istedim sadece. Bu arada normalde 3 gün gitmem lazımken benden önce gelen biriyle sözleşme imzaladıkları için bizde başka muhasebeci bulamadık tanıdık diye girdim 1 gün gitmiyorum 2 gün gidiyorum o yüzden 3500

Merakımdan soruyorum nasıl 3500TL alıyorsunuz? Stajyerler asgari ücretin %30 olarak ücretlendiriliyor şu anki fiyata göre ise 5102,07 TL yapıyor.
Hocam hâlâ işçiyi sigortasız çalıştırılan yerlerin, stajyerlere "Eğitim veriyoruz, bir de ücret mi istiyorsun!" denilen yerlerin olduğu bi ülkede bence 3500 lira fena para değil he :)

Hocam hâlâ işçiyi sigortasız çalıştırılan yerlerin, stajyerlere "Eğitim veriyoruz, bir de ücret mi istiyorsun!" denilen yerlerin olduğu bi ülkede bence 3500 lira fena para değil he :)
Lise stajyerlerine ücret ödenilmesi zorunludur bu ücreti devlet karşılar. Ücret asgari ücretin %30'un altına düşemez (eğer fabrika devlet-özel ise stajyere fazladan para yatırabilir.) ayrıca meslek liselerinde ATP grupları 11'den 12'ye geçişin yaz ayında AMP grupları ise 12. sınıfta 3 gün iş 2 gün okul yaparak maaş alırlar.

Üniversite stajyerlerinde ise durum farklı, kendiniz ayarlıyorsunuz ve fabrika isterse para veriyor isterse vermiyor.

Staja başladım. 3500 TL alıyorum aylık. Bu para ile ne yapılır yatırım yapmak istiyorum. Şöyle bir 1000-1500'de kendime ayırmak istiyorum. Bir şeyler almak için tavsiyeleriniz nedir?
Her ay bir tane pokemon trainer box al. açmadan durabilirsen ileride değerlenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı