3500TL PS4 +2.kol vs. 3200TL Xbox One S 1TB + 2. kol

Elinde herhangi bir bilgisayar varsa PS4 al geç. PS4 özel oyunları yavaş yavaş bilgisayara gelmeye başladı ama en baba oyunları başka platformda oynamak mümkün değil. Eğer hikayeli oyunlar seviyorsan PS4 Xbox'ın çok ilerisinde. Xbox'ın artılarıda çok fazla var. Dijital servisleri çok güzel ve ucuz. Gamepass,EA Access tarzı servislerle çok uygun fiyata birton oyun alabiliyorsun. EA Access PS4'te de var ama fiyat olarak daha pahalı. Xbox'ın özel oyunları PC'de var. Eğer ortalama bir bilgisayarın varsa bu oyunları PC'de de oynayabilirsin fakat PS4 oyunlarını oynayamazsın.

Özet: God of War, Uncharted, Spiderman ve benzeri şaheserleri oynamak istersen PS4.

Özel oyun çok önemli değil daha uyguna oyun alıp zevkini çıkartayım diyorsan Xbox.

Elinde herhangi bir bilgisayar varsa PS4 al geç. PS4 özel oyunları yavaş yavaş bilgisayara gelmeye başladı ama en baba oyunları başka platformda oynamak mümkün değil. Eğer hikayeli oyunlar seviyorsan PS4 Xbox'ın çok ilerisinde. Xbox'ın artılarıda çok fazla var. Dijital servisleri çok güzel ve ucuz. Gamepass,EA Access tarzı servislerle çok uygun fiyata birton oyun alabiliyorsun. EA Access PS4'te de var ama fiyat olarak daha pahalı. Xbox'ın özel oyunları PC'de var. Eğer ortalama bir bilgisayarın varsa bu oyunları PC'de de oynayabilirsin fakat PS4 oyunlarını oynayamazsın.

Özet: God of War, Uncharted, Spiderman ve benzeri şaheserleri oynamak istersen PS4.

Özel oyun çok önemli değil daha uyguna oyun alıp zevkini çıkartayım diyorsan Xbox.
Benim oynayacağım oyunlar fifa pes pubg Battlefield ve bikaçtane daha şuan aklıma gelen bunlar

Benim oynayacağım oyunlar fifa pes pubg Battlefield ve bikaçtane daha şuan aklıma gelen bunlar
Eğer özel oyunları gözden çıkarttıysan Xbox alman senin için daha mantıklı çünkü fiyatlar ucuz ve Gamepass kütüphanesi geniş. Gamepass ve EA Access almalısın kesinlikle.

Ben PS4 kullanıyorum. İlk çıktığında almıştım. Oyun fiyatları çok uçuk fakat indirimlerden güzel şeyler yakalanıyor. God of War'ı 80 TL'ye aldım mesela. Spiderman'i USA PSN'den 60 TL'ye almıştım. Bu tarz indirimler ile birlikte PS4 alınabilir fakat özel oyun oynamak istenmiyorsa Xbox daha avantajlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı