3500TL sinerjiden sistem toplamak

Bentayga

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, sizden ufak bir ricam olacak. Şu an yeni bir bilgisayar kasası toplamak istiyorum, monitör dahil bütçem 3500 TL fakat ufak oynamalar olabilir tabii. Size iki sorum olacak.
Sinerji sitesi güvenilir mi?
Kasayı sinerji toplama sihirbazından topladım.
Sistem şu şekilde,
Pc Toplama Sihirbazı
Sistem nasıl? Bütçeye göre uygun olan bu gözüküyor. Ve en önemlisi sinerji güvenilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, peki sistem nasıl özellikleri filan. Nu fiyata en uygunu bu değil mi?
Hazır sistemler bölümünden daha iyi sistemler bulabilirsiniz. Misal bu sistem gibi Sinerji Blacksea Ryzen 3 1200 8GB 256GB SSD RX570

Hatta bu sistem daha iyi bunu alabilirsiniz. NVIDIA kart ile rahat edersiniz. Sinerji Orion Ryzen 3 1200 8GB 256GB SSD GTX1650 Super
Monitör dahilmiş. Pek yorum yapamayacağım....

İyi günler arkadaşlar, sizden ufak bir ricam olacak. Şu an yeni bir bilgisayar kasası toplamak istiyorum, monitör dahil bütçem 3500 TL fakat ufak oynamalar olabilir tabii. Size iki sorum olacak.
Sinerji sitesi güvenilir mi?
Kasayı sinerji toplama sihirbazından topladım.
Sistem şu şekilde,
Pc Toplama Sihirbazı
Sistem nasıl? Bütçeye göre uygun olan bu gözüküyor. Ve en önemlisi sinerji güvenilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı tarafından ikinci ele yönelip daha iyi bir şey almanız mantıklı değil mi?

Kasa ve güç kaynağı çok sıkıntılı. Almanızı önermem
Bunun yerine içinde güç kaynağı olan bir kasaya yönelsem?
Ekran kartı tarafından ikinci ele yönelip daha iyi bir şey almanız mantıklı değil mi?
Açıkçası sistemin şuanlık düşük seviyede kalması sorun değil. Çünkü bu benim ikinci sistemim olucak yani şu bütçeyi açmasın yeter. İleride daha yüksek gereksinimli oyunlara geçersem tabi ki değiştiririm. Teşekkür ederim yinede saolun
Kasa ve güç kaynağı çok sıkıntılı. Almanızı önermem
Pc Toplama Sihirbazı
Bu şekilde nasıl?

Son düzenleme:
Bunun yerine içinde güç kaynağı olan bir kasaya yönelsem?

Açıkçası sistemin şu anlık düşük seviyede kalması sorun değil. Çünkü bu benim ikinci sistemim olacak yani şu bütçeyi açmasın yeter. İleri de daha yüksek gereksinimli oyunlara geçersem tabii ki değiştiririm. Teşekkür ederim yine de sağ olun.

Pc Toplama Sihirbazı
Bu şekilde nasıl?

Monitörü bu bütçede 60Hz 21 inç bir monitör alıp ekran kartını minimum RX560 yapmanızı öneririm. Kasa ve güç kaynağını bilmiyorum nasıl olduklarını. İnternetten arayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı