3500TL sinerjiden sistem toplamak

@Bentayga Evet, daha verimli olur. Ancak 1x16GB önermem. 2 tane 8GB RAM öneririm, çift kanal performansınızı APU sistemde çok arttıracaktır özellikle.
GeIL 2x8 3000mhz ram eklemesi yaptım sanırım bu şekilde alacağım
İyi günler arkadaşlar, sizden ufak bir ricam olacak. Şu an yeni bir bilgisayar kasası toplamak istiyorum, monitör dahil bütçem 3500 TL fakat ufak oynamalar olabilir tabii. Size iki sorum olacak.
Sinerji sitesi güvenilir mi?
Kasayı sinerji toplama sihirbazından topladım.
Sistem şu şekilde,
Pc Toplama Sihirbazı
Sistem nasıl? Bütçeye göre uygun olan bu gözüküyor. Ve en önemlisi sinerji güvenilir mi? Şimdiden teşekkürler.
İyi günler arkadaşlar, sizden ufak bir ricam olacak. Şu an yeni bir bilgisayar kasası toplamak istiyorum, monitör dahil bütçem 3500 TL fakat ufak oynamalar olabilir tabii. Size iki sorum olacak.
Sinerji sitesi güvenilir mi?
Kasayı sinerji toplama sihirbazından topladım.
Sistem şu şekilde,
Pc Toplama Sihirbazı
Sistem nasıl? Bütçeye göre uygun olan bu gözüküyor. Ve en önemlisi sinerji güvenilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Son yapılan değişiklikle beraber APU sisteme yöneldim. 2x8 ram, kasa ve güç kaynağınıda değiştirdim. Sadece monitörü sinerji üzerinden almaktan vazgeçtim. Son hali,

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı