AsdAsLAYEr
Hectopat
Daha fazla
Division boş kafayla sarar Onun dışında çekilecek bir oyun değilHelldivers 2 ve The Finals bitti yazmışlar. Helldivers her gün 20k peak görüyor (yeni içerik çıktığında 150k), The Finals'ta Arc çıkmadan önce uzun süre 20k'ya yakın peak görüyormuş (yeni içerik çıktığında 30k). Finals oynayan çoğu kişi adamların yeni oyununu satın aldı ve onu oynuyor. Bitti dediğiniz oyunlar ilk 100 içerisinde ve bu oyunlara içerik gelmeye devam ediyor. Çoğu oyuncu bir oyunu alıyor, maksimum 150 saat oynuyor, sıkılıyor ve bırakıyorlar. Genellikle de güncelleme dönemlerinde oyuna geri giriyorlar, bu hep böyle olmuştur. 40 dolar verdiğiniz her oyundan 2000 saatlik içerik bekliyorsanız çok üzülürsünüz.
Kaç kişinin o oyunu oynadığını oyunun kalitesini belirtse en başta CS2, Dota 2, PUBG olmazdı zaten. Ayrıca CS2'nin muhtemelen yarısı sadece bot. Ben bunu yazarken Faceit'te 34k anlık oyuncu var sanırım.
Bu dediğin oyunlardan düzgün olanları EFT ve Hunt. Hunt her ne kadar Casual oyuncuya da hitap etse de setting sebebiyle sanırım çoğu oyuncuyu çekemedi.
Diğer dediğin oyunlardan Hawked haricinde hepsini oynadım.
Division 2, ilk oyundaki Dark Zone'u ne kadar sevsem de 2. oyunda millet genelde Build'leri tamamlamış etrafta 4 kişi dolaşıp herkesi öldürmeye çalışıyor. Solo olarak bir şey yapmak çok mümkün değil.
GZW, henüz çok ham bir oyun ama geliştirilmeye devam ediyor. Beni en çok yoran şey helikopterle bir yerden bir yere gitme kısımları.
Marauders, yanlış bilmiyorsam battılar ve geliştirmeye devam etmiyorlar.
Cycle, kapandı diye biliyorum.
Arena breakout, Temu EFT'si, aşırı kötü bir Gunplay'i var.
Dark and darker, D&D settingli extraction shooter ama çok niş bir oyun zaten.
Arc oynayacağına şu oyunlardan herhangi birisini oyna diyebileceğim tek oyun EFT herhalde. Ancak ona da herkesin ayırabileceği zamanı ya da sabrı yok.