Başlıkta da belirttiğim gibi bir sistem bakıyorum CoD WW2 oynamayı planlıyorum, onun dışında da birkaç oyun oynayacağım. içinde monitör, klavye... Falan olmasın sadece sistem istiyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi bir sistem bakıyorum CoD WW2 oynamayı planlıyorum, onun dışında da birkaç oyun oynayacağım. İçinde monitör, klavye... Falan olmasın sadece sistem istiyorum.
Intel Cometlake Core İ3 10100f 4 3/60 Ghz 6mb Soke arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus Intel Prıme H410m-k Ddr4 2933 Vga+dvı-d Soket arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aigo Darkflash Gale df140 temperli cam mesh panel gaming kasa. en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Palit GeForce GTX 1650 GP OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bence arkadaşların önerdikleri sistemi al ama 3800TL minimum bu çıkıyor. 3500TL ile güncel oyunları rahatça oynatan bir sistem çıkabilir mi bilmiyorum. İstersen şunu da düşün.