3500TL sistem toplama

Hocam ben sadece CoD WW2 oynayabilir miyim bu sistemle yani en az hangi ayarda kaç FPS alırım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşük ayarlarda düşük FPS almak istiyorsanız birebir.

400W PSU'nun yeterli olacağını hiç sanmıyorum.

Bilginiz yoksa konuşmayın lütfen. 3090 ve 3950X sistem, 600W PSU ile kullanılabiliyor. Bu sistem için 400W gayet yeterli. Kullandığı güç tahmini 250W-300W olacaktır.
Ayrıca hocam bu bütçede i3 10100F ile RX 560 sistem alabiliyorsunuz. APU ile uğraşmayın derim. APU'dan kat kat fazla FPS alacaksınız. Ayrıca sadece CoD değil, istediğiniz tüm oyunları oynayabileceksiniz. @V3XA4

Tek bir soru soracağım en APU sistem alacağım şimdilik sonradan ekran kartı almayı planladım peki bu bana attığınız APU sistemde CoD WW2 oynanır mı?

Bu sistemi biraz daha para verip 4000'e 5 4650G'yi ve 16 GB RAM'i seçtim sizce ana CoD WW2'yi yahu footbal Manager'i oynatır mı?

Kardeşim bende A8 5600K var Call of Duty MW3 oynadım APU ile eğer APU'yu yükseltirsen(bunu kesin yükselt)
Bir de 16 GB RAM (zorunlu değil)yaparsan oynarsın rahatça.

Bilginiz yoksa konuşmayın lütfen. 3090 ve 3950X sistem, 600W PSU ile kullanılabiliyor. Bu sistem için 400W gayet yeterli. Kullandığı güç tahmini 250W-300W olacaktır.
Ayrıca hocam bu bütçede i3 10100F ile RX 560 sistem alabiliyorsunuz. APU ile uğraşmayın derim. APU'dan kat kat fazla FPS alacaksınız. Ayrıca sadece CoD değil, istediğiniz tüm oyunları oynayabileceksiniz. @V3XA4
Hocam, konuyu uzatmak istemiyorum ama, tüm PSU'ları deneyip mi kaliteli PSU al sıkıntı yaşama diyorsunuz yoksa etraftan gördüğünüz ezberlerle mi?
Eğer "kalitesiz" PSU'yu da, "kaliteli" PSU'yu da denediyseniz, tamam. Diyeceğim bir şey yok.

Hocam, konuyu uzatmak istemiyorum ama, tüm PSU'ları deneyip mi kaliteli PSU al sıkıntı yaşama diyorsunuz yoksa etraftan gördüğünüz ezberlerle mi?
Eğer "kalitesiz" PSU'yu da, "kaliteli" PSU'yu da denediyseniz, tamam. Diyeceğim bir şey yok.

Aldığım yorumlara göre diyorum. Senin gibi Power Boost PSU kullanıp patlamadı diye millete önermiyorum. O tarz PSU'lar sürekli patlıyor. Forumda kaç tane konu var bununla ilgili. Ama bak bakalım High Power, FSP, Corsair, Zalman patladı diye konu var mı? Varsa da kaç tane var?

Aldığım yorumlara göre diyorum. Senin gibi Power Boost PSU kullanıp patlamadı diye millete önermiyorum. O tarz PSU'lar sürekli patlıyor. Forumda kaç tane konu var bununla ilgili. Ama bak bakalım High Power, FSP, Corsair, Zalman patladı diye konu var mı? Varsa da kaç tane var?
Hocam, dikkatli okursanız ben kimseye önermedim, ve forumda ilk defa böyle birine yazdım. Çünkü artık sıkıldım, adam da bütçe yok, çıkıp alamayacağı şeyi yazıyorsunuz. Forumda neden Corsair, High Power patlamadı gibi konulara gelecek olursak da, buradaki 100 kişiden 60-70'inde bu tür markalar olmadığı için Corsair patladı, High Power patladı gibi konularla karşılaşma oranımız düşüyor. Ha böyle konu hiç yok diyorsanız da Chrome'a Zalman/High Power/Corsair/FPS PSU patladı yazın bakın.

Hocam, dikkatli okursanız ben kimseye önermedim, ve forumda ilk defa böyle birine yazdım. Çünkü artık sıkıldım, adam da bütçe yok, çıkıp alamayacağı şeyi yazıyorsunuz. Forumda neden Corsair, High Power patlamadı gibi konulara gelecek olursak da, buradaki 100 kişiden 60-70'inde bu tür markalar olmadığı için Corsair patladı, High Power patladı gibi konularla karşılaşma oranımız düşüyor. Ha böyle konu hiç yok diyorsanız da Chrome'a Zalman/High Power/Corsair/FPS PSU patladı yazın bakın.

Adama bütçesine göre sistem önerdim, PSU C4 değil, gayet kaliteli ve uygun fiyatlı. Ayrıca bahsettiğiniz PSU'lar 2000 3000 TL' ymiş gibi burada ona sahip olan kişiler yok demek saçma. Şu an doğrusunu bildiğiniz şeyi ısrarla savunuyorsunuz. Konuyu uzatmayalım, size daha fazla cevap veremeyeceğim. Siz bütçe yok diye Frisby, Game Booster, Power Boost gibi marka önermeye devam edin. Hatta sistem toplayacak arkadaşlara da Izoly, Turbox falan önerin.

Arkadaşlar ne kavga ediyorsunuz Power Boost PSU C4 dür alınmaz Zalman'la Power Boost'u karşılaştırıyorsunuz lütfen yanlış bilgi vermeyin artık Power Boost PSU alınmaz bu 80+ ı var diye C4 olmayacağı anlamına gelmiyor o PSU bir patladımı sistem çöp olur.
Bu arada attığınız sistemlerin hepsi çok kötü Pollux 3 t 10 dışında.

3235 TL ileride bu kasa gelince onu satın alırsanız 3500-3600 gibi bir fiyata geliyor bir de ileride RAM'i 2x8 yaptınız mı çok iyi olur hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı