3500X Sistem Uyumlu mu?

RAM'i 2x yapın.

@rohatbaba123'nin sistemi de çok iyi.

Sistemi şu anda 8 GB RAM ile alıp ileride bir 8 daha ekleyebilirsin. 5600XT, 2060-2060S gücünde bir kart, 1660S'e göre daha performanslı ve uzun süreli olacaktır. @rohatbaba123 neden üzgün attınız hocam? İleride 8 GB RAM eklerse gayet güze bir şekilde kullanır.

Tavsiyem RX 5600XT yerine RTX 2060 alınmasıdır. Belki evet sonradan 8 GB RAM eklenebilir.

Arkadaşlar bilgisayari vatan bilgisayardan toplayacagim internetten alamiyorum vatan bilgisayarda bukunan parçalardan yardimci olabilirmisiniz?

Fiyat farkına değer bence.
Arkadaşlar bilgisayari vatan bilgisayardan toplayacagim internetten alamiyorum vatan bilgisayarda bukunan parçalardan yardimci olabilirmisiniz?
Daha pahalıya, daha kötü bir sistem alırsınız yüksek ihtimalle. Alacak kişiyi ikna etmeyi deneyin lütfen.
Malesef edemiyorum çok uğraştım vatandan toplamak zorundayım

Fiyat farkına değer bence.

5600XT çoğu oyunda geçiyor, hem de driver sorunlarının tamamı neredeyse çözüldü. Ayrıca gelen Update'ler ile performansı da artıyor. Sadece DLSS gibi bir özelliğe 300 TL değmez gibi.

5600XT çoğu oyunda geçiyor, hem de driver sorunlarının tamamı neredeyse çözüldü. Ayrıca gelen Update'ler ile performansı da artıyor. Sadece DLSS gibi bir özelliğe 300 TL değmez gibi.

Hala mavi ekran veriyor. DLSS ile bazı oyunlarda FPS iki katına çıkıyor. Değer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı