350TL SSD ve HDD önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
350 TL'ye 256 GB SATA 3 SSD mi yoksa 1TB 7200RPM HDD mi alınmalı? Laptopum 256 GB ve 10GB boş yer var.
Öneri yaparsanız bir de çok sevinirim.

Not: Monster Abra A5 v15.5.

Kullanım amacınız nedir? Arşiv ve oyun için ise 1 TB HDD, sadece oyun için kullanırım ancak 240 GB bana yeter derseniz SSD.
Bence bütçenizi 430 TL'ye çıkarabiliyorsanız Patriot Burst 480 GB SSD alın, onun haricinde 1 TB HDD daha mantıklı duruyor.

Bilgisayarınızda zaten halihazırda SSD var, bence 1TB HDD alın ve SSD'yi HDD'ye aktarın. SSD'de Windows ve sevdiğiniz birkaç oyun, sık kullandığınız programlar kalsın. Gerisi HDD'ye.

(Keşke HDD ve SSD büyük yazmak zorunlu olmasa, Caps Lock tuşuna basıcam diye serçe parmağıma ağrı giriyor.)

Eğer 256 GB SSD bana yetecek diyorsanız kesinlikle alın. Eğer yetmez diyorsanız bir HDD alın. Ama yavaşlığı hissedeceksiniz.
Just cause 3 ve payday 2 60+66 gb 126gb 2 oyunda gidecek 100gb kalacak 20gb cs:go kaldı 80gb L.A noire 17gb kaldı 63gb boş o da yeter yani
Bilgisayarınızda zaten halihazırda SSD var, bence 1TB HDD alın ve SSD'yi HDD'ye aktarın. SSD'de Windows ve sevdiğiniz birkaç oyun, sık kullandığınız programlar kalsın. Gerisi HDD'ye.

(Keşke HDD ve SSD büyük yazmak zorunlu olmasa, Caps Lock tuşuna basıcam diye serçe parmağıma ağrı giriyor.)
Eee yukarda yazılanlar ssd diyor siz hdd kafam karıştı.
Birde HDD çok ısınır mı benim şuanki m.2 ssd 27 derece felan yani hiç ısınmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı