Adem Yıldız_
Megapat
Yok ailem alacak para beden çıkmıyor. Onlarada para eklemek istemiyorum. Kendim alsam eklerimde.
1TB WD Blue tercih edin o zaman.
Yok ailem alacak para beden çıkmıyor. Onlarada para eklemek istemiyorum. Kendim alsam eklerimde.
1TB WD Blue tercih edin o zaman.
Sorunlu bir model.
Bugün ilkini alıp taktım, yağ gibi mübarek, pek aratmadı şimdilik. Oyunları hızlı taşıdı valla, 120 GB oyunu 6-7 dk da attı diske.WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu 2'sinin arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu 2'sinin arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
120 GB SSD yetersiz sana önerim HDD ama bilgisayarın yavaş açılır oyun da FPS düşüşü yaşanır vs ilk önce SSD al sonra ikinci bir HDD veya SSD al bilgisayarı Windows'u da SSD'ye kurarsın.
350 tl ssd - Google Alışveriş
www.google.com
350 TL SSD yazdım karşıma direk bu çıktı 240 GB ve 300 TL o kadar da kötü değil he bence az daha fazla ver iyisinden bir SSD al.
Kardeş zaten SSD var 120GB. Oyun için alacağım o yüzden soruyorum.
Ama neden okuma yazma hızı da o kadar kötü görünmüyor merak ettim şimdi.
Merakımdan soruyorum neden Seagate'yi önermiyorsunuz?İkisi de iyi modeller lakin ben oyumu WD Blue'den yana kullanıyorum.
Seagate'yi isin içine katmayın bile.
Merakımdan soruyorum neden Seagate'yi önermiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.