355.82 Nvidia Kurulum Prgoramı Başarısız Hatası

Jude2World

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, forum'u araştırdım bu hatayı alan birçok kullanıcı gördüm ve konu açmayacaktım fakat anlatılan çözümlerle hatayı aşamadım.

Nvidia ile ilgili denetim masasından herşeyi kaldırdım. Aynı şekilde DDU ile de daha sonra güvenli mod'da kurmayı deniyorum fakat yine kurulmuyor. Daha önceki bir sürücüyü de kuramadım hata aynı. DDU ile beraber sürücüyü kaldırdığım için şu an zor durumdayım.

Yardımcı olabilir misiniz. ?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisinde ekran kartı muhtemelen hatalı durumda. Hatalı aygıtı kaldırıp donanım değişikliklerini taradığında sürücünün kartı tanıması ve kurulumu tamamlaması gerek. Veya hiç uğraşma, Windows Update sürücülerini denetle, ekran kartı sürücüsünü Windows kursun.
Sonucu bildirmek için bekliyorum fakat bir türlü windows update güncellemeleri yapmadı. Güncelleştirmeler indiriliyor %27'de kaldı tekrar başlattım hala aynı düzeltebilirsem yazacağım buraya teşekkürler yardımınız için.

Updateleri yüklemeye çalışırken şimdi de NVIDIA driver update for NVIDIA GeForce GTX 970 - Hata 0x800f0246 kodunu veriyor. İnternette bir program verilmiş Regcure Pro diye fakat hiçbir serial'i çalıştıramadım. Ne yapabilirim. ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı