3550 TL Oyun Sistemi

Tuğberk Güven

Megapat
İyi akşamlar 3600 TL monitörsüz vatandan limiti aşmadan güzel oyun bilgisayarı toplar mısınız?Oynayacağım oyunlar: Rainbow Six Siege, Call of Duty Black Ops 3 multiplayer, CSGO, Battlefield.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sisteme bakmanı tavsiye ederim. İleride de RAM takviyesiyle gayet güzel olacaktır.

İstersen anakartı Gigabyte Z170-HD3P de yapabilirsin fakat işlemci overclock özelliği taşımadığı için bunu seçmiştim anakartı değiştirebilirsin sende.

Dosya Ekleri

• 3595.PNG
    3595.PNG
    32,5 KB · Görüntüleme: 157
Şuan bilgisayar alınmaz. Dolar aldı başını gitti. İlla alacağım diyorsan kazıkçı Vatan'dan alma sonra bol bol buralarda dolaşırsın benden söylemesi.
Şöyle bir sistem topladım, siparişi verip, sana verdikleri hesap numaralarından birisine Havale/EFT yaptın mı tamamdır. 8 TL aştı ama sorun olmazdimi? :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 223
Vatandan toplayacağını söylemişsin bu konuda önce bilgi sahibi olmanı istiyorum. Vatan Bilgisayar ürünlerini normalin üstünde fiyatlarla satıyor, tek bir ürün alacağımız zaman genelde bu durum bizi rahatsız etmiyor. Ama bir bilgisayar toplayacağımız zaman birden fazla ürün koyduğumuz için bir anda fazladan para vermiş oluyoruz. Aynı zamanda ürün yelpazesi geniş olan bir firmada değil, aradığın her ürünü bulmak mümkün olmuyor. Toplama bilgisayarı İnternet ten almak hem daha ucuza geliyor, hemde aradığımız bütün ürünleri bulabiliyoruz. Ek olarak ta bazı sitelerde ufak tefek kampanyalarda gerçekleştiği oluyor. Örneğin ana kart alınca yanında oyun hediye ediliyor, belli bir bütçenin üstüne çıkınca bazı ürünler sana özel olarak indirimli sunuluyor gibi...
Belirttiğim sistemi Teknobiyotik sitesinden topladım, hala Vatandan toplayacağını söylüyorsan bazı parçaları düşürmek gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 131
Sanırım görerek toplamak istiyor bende aynı düşüncedeyim sırf vatandan istediği için anca o şekilde toplayabildim yoksa çok daha performanslı sistem toplanabilir. Hatta montajını kendim yaparım derse çok çok ucuza bile getirebilir her sitenin neticede farklı indirimleri ve kampanyaları oluyor.

Şu an bilgisayar alınmaz. Dolar aldı başını gitti. İlla alacağım diyorsan kazıkçı Vatan'dan alma sonra bol bol buralarda dolaşırsın benden söylemesi.
Şöyle bir sistem topladım, siparişi verip, sana verdikleri hesap numaralarından birisine Havale/EFT yaptın mı tamamdır. 8 TL aştı ama sorun olmazdi mi? :)

Vay be, demek bilgisayar alınmaz :D.

Toplam 3880 TL (Bütcenin 330TL Üstünde)
Biliyorum, Bütceni biraz aştı ama gerçekten seni götürecek ihtiyaçlarını karşılayacak bir sistem oldu.
Alternatif :
Buda 100TL Aşıyor ama :D

Toplam 3880 TL (Bütcenin 330TL Üstünde)
Biliyorum, Bütceni biraz aştı ama gerçekten seni götürecek ihtiyaçlarını karşılayacak bir sistem oldu.
Alternatif :
Buda 100TL Aşıyor ama :D
Turbox ekran kartı :) ? Ayrıca konu 4 sene önce açılmış. Güncel konu olsa bile o sistem alınmaz.

Vatandan toplayacaksan en yakin subesine git. Istedigin parcalari soyle toplasinlar. O fiyat araliginda sana onerecegim parcalar sunlar olacaktir.

I3 10100F
Asus ya da MSI H410 anakart
8 GB RAM 2666 - 3000 Mhz (Marka onemli degil ucuz olani al)
Crucial 480 GB SSD
Xigmatek 500W +80 PSU ya da High Power 500 +80 ( F/P PSU'laridir. Vatanda kolay bulunur. )
Kasa tercihini orada yaparsin.
Toplasan 3k yapar bu soylediklerim. Ekran kartini 2.el almani oneririm. Hayirli olsun simdiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı