Peki.Daha demin bruh yazmışrım gereksiz mesaj.
Peki.Daha demin bruh yazmışrım gereksiz mesaj.
Kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Kullanıcı adı ve şifre ekranının üstünü ben kapattım yani bilgi var.tekrar modem arayüzüne gir bakalım kullanıcı adı şifre orada kayıtlı görünüyor mu? belki silinmiş olabilir tekrar girmeyi dene bilgileri.
Bilgi var hocam192.168.1.1 yazıp giriş yap. Sol pencereden İnternet kısmından VDSL/ADSL bağlantısı kısmına gir. Bak bakalım orada kullanıcı adı ve şifre yazıyor mu? Girili değilse bilgileri girmen lazım.
İnternetin olmadığı gözüküyor. Geçiş sürecinde biraz bekleme süresi olabilir Millenicom için. Ben TurkNet üzerinden hız geçişi yaptığımda 'Etkin' yazan yeri aç kapa yaptım ve bir sıkıntı olmadan geçişimi yaptım. Millenicom üzerinden destek kaydı açın.Kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Kullanıcı adı ve şifre ekranının üstünü ben kapattım yani bilgi var.
Bilgi var hocam
Açtım da destek olan olsa. Neyse bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Tipik ülke standartlarında bir hizmet alıyoruz işte.İnternetin olmadığı gözüküyor. Geçiş sürecinde biraz bekleme süresi olabilir Millenicom için. Ben TurkNet üzerinden hız geçişi yaptığımda 'Etkin' yazan yeri aç kapa yaptım ve bir sıkıntı olmadan geçişimi yaptım. Millenicom üzerinden destek kaydı açın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.