35Mbps internete geçiş sonrası internet yok

tekrar modem arayüzüne gir bakalım kullanıcı adı şifre orada kayıtlı görünüyor mu? belki silinmiş olabilir tekrar girmeyi dene bilgileri.
Kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Kullanıcı adı ve şifre ekranının üstünü ben kapattım yani bilgi var.
192.168.1.1 yazıp giriş yap. Sol pencereden İnternet kısmından VDSL/ADSL bağlantısı kısmına gir. Bak bakalım orada kullanıcı adı ve şifre yazıyor mu? Girili değilse bilgileri girmen lazım.
Bilgi var hocam

Dosya Ekleri

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    62 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.JPG
    2.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 3.JPG
    3.JPG
    17 KB · Görüntüleme: 30
Kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Kullanıcı adı ve şifre ekranının üstünü ben kapattım yani bilgi var.

Bilgi var hocam
İnternetin olmadığı gözüküyor. Geçiş sürecinde biraz bekleme süresi olabilir Millenicom için. Ben TurkNet üzerinden hız geçişi yaptığımda 'Etkin' yazan yeri aç kapa yaptım ve bir sıkıntı olmadan geçişimi yaptım. Millenicom üzerinden destek kaydı açın.

İnternetin olmadığı gözüküyor. Geçiş sürecinde biraz bekleme süresi olabilir Millenicom için. Ben TurkNet üzerinden hız geçişi yaptığımda 'Etkin' yazan yeri aç kapa yaptım ve bir sıkıntı olmadan geçişimi yaptım. Millenicom üzerinden destek kaydı açın.
Açtım da destek olan olsa. Neyse bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Tipik ülke standartlarında bir hizmet alıyoruz işte.
Bugün tekrar modem üzerinden kurulum yaptığında internetim geldi.Ama sorun neyden kaynaklı anlamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı